Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς ανακοίνωσε τα ακόλουθα για τις φοιτητικές εκλογές:

Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές! Στο  ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι Κακουράτου Κική, Καλλέργη Μάρα και Σώλος Γεώργιος.

Είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω Παράταξη κατεβαίνει στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ μας, πανελλαδικά όμως είναι πρώτη στα ΤΕΙ και τα Πανεπιστήμια, καθώς την εμπιστεύονται σχεδόν ένας στους δύο φοιτητές-σπουδαστές κάθε χρόνο.

Οσον αφορά στο ΤΕΙ Κεφαλονιάς και τις επικείμενες εκλογές, σας ζητούμε να μας εμπιστευτείτε και να μας τιμήσετε με την ψήφο σας. Τα προβλήματα στο ΤΕΙ είναι δυστυχώς αρκετά, με χαρακτηριστικότερο το ζήτημα της ενοποίησης με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, που έχει καθυστερήσει σημαντικά, μπορούμε όμως να εγγυηθούμε πως έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και κυρίως τη βούληση να τα αντιμετωπίσουμε.

Κάποιοι άλλωστε μας ξέρετε και προσωπικά και γνωρίζετε κάποιες κινήσεις που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει. Με τη στήριξή σας μπορούν σίγουρα να γίνουν περισσότερες, πιο ουσιαστικές και πιο αποτελεσματικές. Δώστε μας τη δύναμη και την ευθύνη να διεκδικήσουμε για το ΤΕΙ Κεφαλονιάς και τους σπουδαστές του αυτό που πραγματικά τους αξίζει!

Σας ευχαριστούμε!!!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΤΕΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ