Ανακοίνωση του Γεράσιμου Παπαναστασάτου

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
  • Προς ραδιοφωνικό υπάλληλο Ολιγάρχη Μιχαλάτου κ. Σάκη Βούτο: Δεν οφείλεις να ενημερώσεις το κοινό σου με ποιόν τρόπο αμείβεσαι από το αφεντικό σου;;

Φίλε Σάκη παλιέ συναγωνιστή στην δεξιά παράταξη και νυν ραδιοφωνικέ υπάλληλε του ολιγαρχή Μιχαλάτου, φαντάζομαι πως θα συμφωνείς πως η διαφάνεια και η πλήρη δημοσιότητα είναι επιβεβλημένη υποχρέωση για έναν αδέκαστο και ακέραιο δημοσιογράφο όπως εσύ. Στα πλαίσια αυτά σου ζητώ να ενημερώσεις το κοινό σου με ποιο τρόπο αμείβεσαι από το αφεντικό σου για την εκπομπή σου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Το Νησί»: Παίρνεις τον μισθό σου μετρητά (cash)?? Μήπως σε πληρώνει με κουπόνια σούπερ μάρκετ δεδομένου ότι, ως γνωστόν, έχεις μια αδυναμία στο ποιοτικό φαγητό (delicatessen)?? Ή μήπως απλά παρέχεις τις υπηρεσίες σου αφιλοκερδώς θέλοντας ίσως απλά να περνάς ευχάριστα την ώρα σου ως συνταξιούχος??

Σάκη, η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται θα είναι σκληρή και όποιος νομίζει ότι «θα πουλάει τρέλα» και θα μένει στο απυρόβλητο, είναι βαθειά νυχτωμένος. Οι «ασυλίες» τελείωσαν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Στέλεχος της παράταξης: Δήμος Αργοστολίου

Παρόν και μέλλον με επικεφαλής

τον Νίκο Ανουσάκη