Ανακοίνωση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου

Από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 04 ΜΑΪ 2020: 

H ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΣΤΟ ΤΗΛ 2671361191) ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ KAI ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ: 

  •  ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ
  •  ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
  •  ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 
  •  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ) ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΩΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΕΩΣ ΜΑΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ).

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Ν’ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΟΠΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 

ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ