Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπ. Λουκάκη

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Με αγάπη για την πόλη που μεγάλωσα και μεγαλώνω τα παιδιά μου, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Αλέξανδρου Παρίση. 

Να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»  για την τοπική ενότητα Αργοστολιού.

Μετά από μια πορεία έξι ετών που συμμετέχω στα κοινά, εκπροσωπώντας τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του τόπου μας από διάφορες θέσεις .Ήρθε η ώρα να θέσω εαυτόν στην κρίση σας!

Για να μου δώσετε με την ψήφο σας την δύναμη  να διαχειρισθούμε από κοινού τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού μας.

Το Αργοστόλι που αγαπάμε!!

Να το ανεβάσουμε ακόμη ποιο ψηλά!

Η Οικονομική ανάπτυξη προς όφελος όλων θα έρθει μέσα  από οργάνωση και πολλή δουλειά. Οι άνθρωποι της αγοράς ξέρουμε και τον τρόπο και έχουμε το όραμα και την θέληση να το κάνουμε πράξη.

Η Επιτυχής πορεία του Αλέξανδρου Παρίση στο τιμόνι του Δήμου Κεφαλονιάς σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του, αποτέλεσαν τους λόγους  για τους οποίους  αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτό το σχήμα. Με καθαρές ιδέες με καινοτόμο πρόγραμμα, και σκληρή δουλειά το Αργοστόλι θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά! Στο οικονομικό και βιοτικό επίπεδο του γίνεσθε  της νησιωτικής χώρας.

Από σήμερα σηκώνουμε μανίκια. Προκαλώ τις Αργοστολιώτισσες και τους Αργοστολιώτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις αξίες μας  και τις ιδέες μας για να προχωρήσουμε ακόμη ποιο μπροστά!

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη! Θα είμαι πάντα δίπλα σας για να συζητάμε τα  προβλήματα της καθημερινότητας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΚΗΣ

Υποψήφιος Σύμβουλος της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» στην τοπική Ενότητα

Αργοστολίου για ένα πανίσχυρο Αργοστόλι