ΑΝΑΣΑ:“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…”

Θ. Γαλιατσάτος

Από την ΑΝAΣA ανακοινώθηκαν τα κάτωθι:

Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια, είναι η αλήθεια, για να αναγνώσουμε το πόνημα του επικεφαλής της “Επτανησίων Θέληση” Χρ. Άνθη. Υπερπηδώντας τα εμπόδια της ασυνταξίας και αγοραίας γλώσσας, την οποία πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα αναμέναμε από έναν εκπαιδευτικό, θέλουμε να κάνουμε δύο πολύ σύντομα σχόλια.

Επειδή ο φασισμός του υπονοούμενου είναι μακριά από την πρακτική μας, ιδίως σε πολιτικό επίπεδο προκαλούμε τον κ. Άνθη να κατονομάσει σε ποιες “εκλογικές συναλλαγές”, ποιες “μυστικές συμφωνίες”, ποια “συγκεκριμένα συμφέροντα” και ποιες “παρεΐτσες” αναφέρεται. Αν δεν το πράξει μετ’ αποδείξεων, πρόκειται για έναν απλό συκοφάντη, και ως τέτοιος θα απομείνει στη συνείδηση των πολιτών στα Ιόνια νησιά.

Φυσικά ο ίδιος μόνο υπονοούμενα μπορεί να χρησιμοποιήσει, διότι οι γνώσεις του για τα θέματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι τόσες όσες και οι παρουσίες του στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, δηλαδή ελάχιστες. Κι αυτό αποδεικνύει πόση λίγη σημασία δίνει στο θεσμό, αλλά και πόσο σεβασμό στις ψήφους όσων των έστειλαν στα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. 

Ενημερώνουμε τον κ. Άνθη ότι μαθήματα αριστεροσύνης δεν δεχόμαστε από εκείνον που ως δ/ντης εκπαίδευσης στα Ιόνια νησιά, αυτοδίκησε ενάντια σε καταλήψεις σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών, ούτε από εκείνον που αναζητεί ακόμη την ταυτότητά του, περιπλανώμενος από κόμμα σε κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση αντιλαμβανόμαστε τον “καημό” του για τις καρέκλες εξουσίας, που βλέπει να απομακρύνονται λόγω του προφανούς κωλύματός του να θέσει υποψηφιότητα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική

Συνεργασία Αρχών

– ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά