Εξαίσιο θα είναι και φέτος το Αναστάσιμο Μενού του PREMIER σήμερα Μεγάλο Σάββατο.
Το μενού θα περιέχει:
Καλωσόρισμα με πασχαλινά αυγά και ατομικό τσουρέκι.
Σούπα: Μαγειρίτσα παραδοσιακή με λεμόνι.
Ή
Κρεατόσουπα με μοσχάρι και λαχανικά. Ψωμί παραγωγής μας χωριάτικο, με αλεύρι Ζέας, σίκαλη και δημητριακά
Ποικιλία Ορεκτικών: Σπετζοφάι πηλιορίτικο με μους φέτας. Φάβα με ταχίνι και λιαστή ντομάτα. Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή.
Σαλάτα: Πολίτικη σαλάτα με βινεγκρέτ από πέστο ελιάς και καρύδι.
Κυρίως Πιάτο: Κατσικάκι γάλακτος ντόπιο, αργοψημμένο στο φούρνο με κλιματόβεργες και πατάτες φούρνου με θυμάρι.
Αλλες επιλογές
Χοιρινός λαιμός IBERICO (από μαύρο χοίρο Ιβηρίας), σε μπόλια με λεμονάτη σως.
Ή
Κοντοσούβλι χοιρινό IBERICO (από μαύρο χοίρο Ιβηρίας), με χοιρινή πανσέτα και λαιμό, αργοψημμένο σε σούβλα με τρίχρωμες πιπεριές, ντομάτα και κρεμμύδι.
Επιδόρπιο: Πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια
Αναστάσιμο μουσικό πρόγραμμα: Μετά την Ανάσταση θα υπάρχει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική με τους πολύ γνωστούς σε όλους μας μαέστρους Γεράσιμο Γεωργόπουλο, Διονύση παγουλάτο και Ειρήνη Καμινάρη.
Για κρατήσεις στα τηλέφωνα: 26710-23280, 26710-27222, 6971-561785