Αναστάσιμο μενού στο PREMIER

Εξαίσιο θα είναι και φέτος το Αναστάσιμο Μενού του PREMIER σήμερα Μεγάλο Σάββατο.

Το μενού θα περιέχει:

Καλωσόρισμα με πασχαλινά αυγά και ατομικό τσουρέκι.

Σούπα: Μαγειρίτσα παραδοσιακή με λεμόνι.

Ή

Κρεατόσουπα με μοσχάρι και λαχανικά. Ψωμί παραγωγής μας χωριάτικο, με αλεύρι Ζέας, σίκαλη και δημητριακά

Ποικιλία Ορεκτικών: Σπετζοφάι πηλιορίτικο με μους φέτας. Φάβα με ταχίνι και λιαστή ντομάτα. Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή.

Σαλάτα: Πολίτικη σαλάτα με βινεγκρέτ από πέστο ελιάς και καρύδι.

Κυρίως Πιάτο: Κατσικάκι γάλακτος ντόπιο, αργοψημμένο στο φούρνο με κλιματόβεργες και πατάτες φούρνου με θυμάρι.

Αλλες επιλογές

Χοιρινός λαιμός IBERICO (από μαύρο χοίρο Ιβηρίας), σε μπόλια με λεμονάτη σως.

Ή

Κοντοσούβλι χοιρινό IBERICO (από μαύρο χοίρο Ιβηρίας), με χοιρινή πανσέτα και λαιμό, αργοψημμένο σε σούβλα με τρίχρωμες πιπεριές, ντομάτα και κρεμμύδι.

Επιδόρπιο: Πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια

Αναστάσιμο μουσικό πρόγραμμα: Μετά την Ανάσταση θα υπάρχει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική με τους πολύ γνωστούς σε όλους μας μαέστρους Γεράσιμο Γεωργόπουλο, Διονύση παγουλάτο και Ειρήνη Καμινάρη.

Για κρατήσεις στα τηλέφωνα: 26710-23280, 26710-27222, 6971-561785