Αναστολή όλων των Πρωταθλημάτων-Ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ

Από την ΕΠΙΣΚΙ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφορικά  με τους  περιορισμούς που προβλέπονται για τον αθλητισμό, στα ενισχυμένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας με συνέπεια την απόφαση της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., αναστέλλονται τα Πρωταθλήματα όλων των Κατηγοριών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. μέχρι νεωτέρας.

Σας επισημαίνουμε ότι επιτρέπονται μόνο  προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα όπως αυτά περιγράφονται στο δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

  • Εξ’ άλλου ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναστολή λειτουργίας Παιδικών Χαρών και των Υπαίθριων Γυμναστηρίων

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Δ1α/Γ.Π.οικ 69863/02 Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19» (ΦΕΚ 4829/Β/02-11-2020) σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Υπαίθριων Γυμναστηρίων από 3 έως 30 Νοεμβρίου 2020.

Ο δήμαρχος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

  • Τέλος, από τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλληνίας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Ενημερώνουμε τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα προστασίας που τίθενται σε ισχύ από το Σάββατο 7/11/2020, προβλέπει αναστολή κάθε αγωνιστικής και προπονητικής δραστηριότητας, συνεπώς ο Σύλλογός θα παραμείνει κλειστός. Με βάση τις υγειονομικές εξελίξεις, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την συνέχεια των μαθημάτων.

(Εκ. του Δ.Σ.)