Ανατριχιαστικές εκτιμήσεις!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΣΤΟΝ «ΑΝΤ1» Πέμπτη πρωΐ 31-5-2018!

ΚΑΠΟΙΟΙ από τους θεατές-ακροατές, όσοι «ήθελαν» να καταλάβουν, όσοι μπορούσαν να καταλάβουν, όσοι ένοιωθαν έτσι ελεύθεροι και «αδέσμευτοι» ασφαλώς θα κόντεψαν να …«πνιγούν» με τον …πρωϊνόν καφέ τους! ΑΚΟΥΓΟΝΤΕΣ τον έμπειρον Στρατιωτικόν Αναλυτήν, απόστρατον ανώτατον αξιωματικόν μας κον Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΝ και τον γνωστότατον καθηγητήν- Ιστορικόν-συγγραφέαν μας, κον Σ. ΚΑΡΓΑΚΟΝ, να δηλώνουν, να εξηγούν, να εκτιμούν και να αναλύουν τους ουσιαστικούς, τους τεράστιους και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ κινδύνους, τους οποίους, ως Ελλάδα της Απάθειας, του στρουθοκαμηλισμού και της ανυπαρξίας έστω και ελαχίστου Πατριωτισμού μας, όντως αγκαλιάζουμε και «προωθούμε» με την ολέθρια τακτική μας προ αυτών!

ΜΕ απίστευτη καρτερικότητα, υπερβολική δουλικότητα, πρωτοφανή υποχωρητικότητα και πραγματική, ΕΞΟΡΓΙΣΤΚΗ θα έλεγα «τύφλωση. προ των ευθύτατα δηλωθεισών Προθέσεων των …«Συμμάχων» και Γειτόνων μας, εις βάρος της Εδαφικής μας ακεραιότητος!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «τυχαίοι» αυτοί οι ομιλητές-αναλυτές! Δεν είναι …«φασίστες»! Κάθε άλλο!!

ΑΓΑΠΟΥΝ την Πατρίδα τους και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τέλεια, όσον ελάχιστοι, το αντικείμενον! Μιλούν Δημόσια και Υπεύθυνα! ΚΑΙ απεγνωσμένα, προ-ειδοποιούν! ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ-προβλέψεις τους, για τα ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ, είναι αδιαμφισβήτητα και τουλάχιστον, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ!!!