«Ανεξάρτητη Δύναμη» ο Συνδυασμός του Γάκη

Μιχ. Γάκης

Ανακοίνωση Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δύναμη», του Μιχάλη Γάκη:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Προ  ημερών ανακοίνωσα την  απόφασή μου να  θέσω υποψηφιότητα για την Δημαρχία του νεοσύστατου Δήμου Σάμης.

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα ανακοινώνω την ίδρυση του συνδυασμού “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ”.

Με την διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς  ανοίγονται νέες ιδιαίτερα ελπιδοφόρες  προοπτικές για τον νέο  Δήμο Σάμης .Μια νέα ευκαιρία για τον τόπο μας γεννιέται  που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Η Βόρεια Κεφαλονιά και ο γεωγραφικός άξονας Σάμη-Πύλαρος – Έρυσσος είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, ιστορικής, πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς  που διαθέτει παράλληλα και επαρκείς πόρους όχι μόνο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καθημερινότητας των κατοίκων της  αλλά και για να δημιουργήσει υποδομές ικανές να κατατάξουν τον Δήμο μας σε έναν από τους πιο ανεπτυγμένους  τουριστικά της Ελλάδας.

Με σεβασμό στους Δημότες μας και με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ,ο Δήμος μας θα εξελιχθεί ως πρότυπο ανάπτυξης και  δημιουργίας, με τέτοιο τρόπο που τα παιδιά μας θα είναι περήφανα για τον τόπο που ζουν και δραστηριοποιούνται.

Ο συνδυασμός μας, απαγκιστρωμένος από κάθε είδους  παραταξιακή ή κομματική εξάρτηση, αισιοδοξεί, συνδυάζοντας δυνάμεις  ατόμων με  εμπειρία και ιστορία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νεότερων με ρομαντισμό, νέες ιδέες και όραμα για το μέλλον ,να παλέψει, να διεκδικήσει και να επιτύχει το καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με στήριξαν από την πρώτη στιγμή της απόφασής μου, αλλά οφείλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στους ανθρώπους που στην πορεία αποφάσισαν, παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους, να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια με μόνο στόχο την ανάδειξη και την πρόοδο του Δήμου μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους σας,

Μιχάλης Γάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης.