ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ όντων, αυτο-εξευτελισμός!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ αναφορές τεκταινομένων αναρτώνται στις χιλιάδες Σελίδες του F/B, για παράδειγμα και μόνον,βαρυσήμαντα άρθρα επιστημόνων επιπέδου “Νόμπελ”, φωτογραφίες ηρώων που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα μας και τον λαόν μας, ανατριχιαστικές ανακοινώσεις, για την δυστυχίαν εκατομμυρίων συνανθρώπων μας που “σβήνουν” για ένα ποτήρι νερό και μισή φέτα ψωμί, σε πολυπληθείς Χώρες του Πλανήτου μας, το 2015, συχνάκις χωρίς ένα …“like”, ένα …”comment”, μια παρουσία, το ελάχιστον συγκίνησης ή απλού, ανθρώπινου, ενδιαφέροντος!

ΑΠO ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, αν γράψετε ένα …αστειάκι, πολύ-πολύ …βρώμικο, αν αναρτήσετε το …εσωβράκιον του …Πάγκαλου ή αν “κρεμάσετε” έναν εκτυφλωτικού χρώματος …μεσο-γλουτιαίον ιμάντα …”χυμώδους” νεάνιδος, θα …”χορτάσετε” …ενδιαφέρον! Εκατοντάδες ενθουσιώδεις-συγκινημένες παρουσίες, πάραυτα θα καταγραφούν!!

ΑΥΤΗΝ την εξευτελιστική, για το ανθρώπινον είδος, συμπεριφορά, αυτήν την πρωτοφανήν ΑΠΑΘΕΙΑ εκατομμυρίων Ελλήνων Πολιτών, προ ουσιωδών, Εθνικών και άλλων, ζωής ή θανάτου, θεμάτων μας, όπως και το άσβεστον ενδιαφέρον των για …τρίχες (ας μου επιτραπεί!!) οι Διαχειριζόμενοι τις τύχες μας, ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥOΝΤΑΙ!!