Ανοιχτά Σχολεία στο Αργοστόλι

ΑΝΟΙΧΤΑ θα είναι από σήμερα όλα τα Σχολεία στο Δήμο Αργοστολίου σε αντίθεση με τους Δήμους Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης που παρατείνεται το «λουκέτο» και θα είναι κλειστά μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή.

Οι ανακοινώσεις των δημάρχων αναφέρουν:

Αργοστόλι

Αποφασίζουμε

Την λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Α/Θμιας και Β/θμίας εκπαίδευσης καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που ανήκουν στην χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Αργοστολίου από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Ληξούρι

Αποφασίζουμε

Την αναστολή λειτουργίας και τη διακοπή μαθημάτων από Τετάρτη 23-9-2020 μέχρι και την Παρασκευή 25-9-2020 σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ».

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας και στους Δ/ντές των σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου
Γεώργιος Κατσιβέλης

Σάμη

Με απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ ΩΧΛΓ46ΜΓ3Ι-ΔΑΧ) παραμένουν κλειστές έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 όλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης.

Ιθάκη

Όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ιθάκης, συμπεριλαμβανομένου και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 23, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 για να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που έχουν υποστεί.