Ανοιχτή επιστολή Ν. Σκλαβούνου

Πεσσαδα 24/04/2019

Ανοικτή επιστολή

Προς

Πρόεδρο Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Κο. Σταύρο Σπαθη

Κύριε πρόεδρε θέλω να σας ενημερώσω ότι τα 2 τρενακια με εντολή Δημάρχου προς λιμενικό ταμείο να σταματήσουν τα δρομολόγια τους εντός ζώνης Αργοστολίου. Λόγω του ότι τα έργα στην παραλιακή οδό Αντωνίου Τρίτση έως και σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί λόγω του ότι μου είπε ο ίδιος τα έδωσε τελευταία στιγμή απευθείας ανάθεση λόγω της διαμάχης του με τον πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου με ότι αυτό συνεπάγεται και για τους δικούς του λόγους.

Έχοντας έννομο συμφέρον λόγο του κόκκινου τρένο ιδιοκτησίας μου.

Μου είπε ο ίδιος ο δήμαρχος ότι ο εξερχόμενος πρόεδρος λιμενικού ταμείου κωλυσιεργούσε για τους δικούς του λόγους να βγάλει το έργο σε πλειστηριασμό.

Το κόκκινο τρενάκι ιδιοκτησίας μου αριθμό κυκλοφορίας ΚΕΑ 6446 πληροί όλους τους νόμιμους όρους λειτουργίας τους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο από ΕΟΤ και όλες τις υπερεσίες του δήμου όπως και άδεια αφετηρίας από το λιμενικό ταμείο για το 2019 (Βλέπε απόφαση 22/03/2019).

Νικόλαος Αρχ. Σκλαβούνος ΕΠΕ καταθέτει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη σε Δήμο Δήμαρχο προσωπικά, Λιμενικό ταμείο πρόεδρο του προσωπικά.

Κύριε πρόεδρε με τις ανωτέρω παράνομες ενέργειες του δημάρχου πλήττεται ο τουριστικός πλούτος των επιχειρήσεων εντός Αργοστολίου που τόσο έχουμε ανάγκη.

Της 18/04/2019 δεν ήρθε το Costa Riviera που θα έφερνε 2.000 τουρίστες δεν ήρθε διότι κατά ομολογία του ίδιου του δημάρχου ήταν το άλλο καράβι το Αλεξανδρα Λ.

Το οποίος το προηγούμενο δημοσίευμα μου στο Ημερήσιο 23/4/2019 και Εφημερίδα Kefalonia 20/04/2019 είπα ότι το ανώτερο καράβι ήταν κατασχεμένο πράμα που δεν ισχύει λόγω του ότι μου είχαν δώσει λάθος πληροφορίες ζητώ συγγνώμη και μόνο για την λέξη κατάσχεση όλα τα άλλα ισχύουν. Και ότι το λιμενικό ταμείο δεν είχε φροντίσει να φτιάξει τις δέστρες που απαιτούντο για το μεγαλύτερο καράβι. Και αν άραζε αροδου δεν θα μπορούσαν να βγουν με βάρκες έξω λόγω φουρτούνας. Χαλάλι τους. Και 20/04/2019 Aidavita και 24/4 19 το Costa Riviera ναι μεν βγήκαν αλλά δεν πήγαν μέσα στην πόλη λόγω των έργων, μπαζών μη προσβάσιμων πεζοδρομίων και ότι και τα τρενάκια ήταν καθηλωμένα μη μπορώντας να προσφέρουν τις χρήσιμες υπηρεσίες τους.

Παρακαλώ κύριε πρόεδρε όπως εξετάσετε το ανωτέρω θέμα και να ενημερωθούν και οι επιχειρηματίες του Αργοστολίου και τα προβλήματα δημιούργησε ο δήμαρχος και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Για την Νικολαος Αρχ. Σκλάβουνος ΕΠΕ

Νικόλαος Σκλάβουνος

  •  Πεσσαδα 25/04/ 2019

Κύριοι θα ήθελα μέσω της εφημερίδας σας να καλέσω το Δήμαρχο Κεφαλονιάς Κύριο Αλέξανδρο Παρίση και να δεχτεί ένα δημοσιογραφικό DEBATE και να συζητήσουμε ποιος λέει ψέματα ; Και γιατί ένας δήμαρχος όταν κάνει μήνυση σε έναν πολίτη (που φυσικά καλωσόρισα) Η το κάνει για να τον φοβίσει ή φοβάται ότι ο πολίτης που τον έβγαλε δήμαρχο με 600 ψήφους κάποια πράγματα ξέρει. Και θα τα απαριθμήσω μόνο με τίτλους- καζίνο στον αίνο- χρηματοδότηση κατασκευής πλατείας -έργα παραλίας την παράνομη παρέμβαση του για τους κυνηγούς. Και τι   μου είπε οτι θα πράξει μετά εάν εκλεγεί δήμαρχος (βόμβα πολιτική).

Αυτά για σήμερα να έχουμε ένα καλό Πάσχα και ο Αλέκος ο Παρίσης που ακόμα λέω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικά μόνο σαν δήμαρχος

Νίκος Σκλαβούνος