Ανοιχτή η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη

H Iακωβάτειος Bιβλιοθήκη

ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

— H Iακωβάτειος Βιβλιοθήκη, μετά τη θερινή 15νθήμερη διακοπή της λειτουργίας της, είναι ήδη ανοικτή από την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου. Οι ημέρες λειτουργίας της για το κοινό είναι από Τρίτη έως και Σάββατο και οι ώρες από 9 π.μ. έως 2 μ.μ..

“ΣΥΜΜΙΚΤΑ ΠΑΛΙΚΗΣ”

Το δίτομο έργο “Σύμμικτα Παλικής”, το οποίο πρόσφατα εξέδωσε η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη, μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα γραφεία της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Μουσείο Ληξουρίου) είτε από τα βιβλιοπωλεία “Hapy House” (Mπάμπης Μουρελάτος) στο Ληξούρι και “Κύβος” ( Παναγής Μοσχονάς) στο Αργοστόλι. Και οι δύο τόμοι (560 περίπου σελίδων ο καθένας) πωλούνται 40 ευρώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των θερινών δραστηριοτήτων για παιδιά με θέμα το “Περιβάλλον”, προετοιμάζουμε για το απόγευμα του Σαββάτου (7 μ.μ.), 14 Σεπτεμβρίου, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου ευχαριστήρια εκδήλωση για τα παιδιά και τους εθελοντές/εμψυχωτές με προβολές, έκθεση χειροποίητης πάνινης κούκλας, τραγούδια από παιδική μαντολινάτα και χορωδία και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Σας περιμένουμε.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ