«Αντί κριτικής, προσωπική επίθεση στον αντιδήμαρχο μου»

Χτες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κεφαλονιας είχα την δυνατότητα να ακούσω τον Νέο Υποψήφιο Δήμαρχο Ιθάκης με την Λαϊκή Συσπείρωση κ. Αλέξανδρο Ταφλαμπά αντί να κάνει κριτική σε παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής το μόνο που έκανε ήταν προσωπική επίθεση στον Αντιδήμαρχο μου κο Τρέλλη, με χαρακτηρισμούς για την Δημοτική Αρχή όπως «ρεντίκολο» στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιθάκης και στην λειτουργία του ότι οι γιατροί που έρχονται εδώ ψάχνουν για πελατεία και δεν κάνουν τίποτα καθώς και ότι στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης το μόνο που κάνουν είναι να σου πάρουν την θέρμη όπως είπε χαρακτηριστικά και μετά να σε στείλουν Κεφαλονιά.

Ενα Κέντρο Υγείας που οι γιατροί του και το προσωπικό καθημερινά σώζουν ζωές.

Λυπάμαι ειλικρινά.

Οση λάσπη και να μας πετάτε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτό.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υλοποιώντας την εντολή των δημοτών μας να αλλάξουμε την Ιθάκη, τόσο με παρεμβάσεις στην καθημερινότητα προκειμένου να βελτιώσουμε την ζωή τους, όσο και με τον προγραμματισμό των αναγκαίων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του νησιού μας.

Εργο που καθημερινά «ξεδιπλώνεται», ο κόσμος το βλέπει και το επικροτεί.

Αν ενοχλείται ο κος Ταφλαμπάς επειδή η δημοτική αρχή δουλεύει αποτελεσματικά, αυτό είναι πράγματι θλιβερό.

Εμείς μιλάμε με έργο, υπομονή, σωστό σχεδιασμό και στοχευμένες κινήσεις.

Στους αντιπάλους μας, αφήνουμε τον ρόλο που γνωρίζουν καλά, δηλαδή της εσωστρέφειας, της πολιτικής μικρότητας, της Κομματικής Πολιτικής, της αποτυχημένης προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων, που καταρρέουν εν τη γενέσει τους.

Οι δημότες μας παρακολουθούν και θα μας κρίνουν στις 8 Οκτωβρίου.

Συνεχίζουμε…

(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΣΤΑΣ ΦΒ)