Αντζελα εναντίον Θόδωρου

5 Χρόνια μετά αναλογιζόμενη την τότε δημοσίευση μου στα τοπικά  Μ.Μ.Ε. θέτω και πάλι το ίδιο ερώτημα. Κε ΓΑΛ(Λ) ΙΑτσάτο τελικά μας κάνατε Μικρό Παρίσι ή παραμείναμε στο ίδιο έργο θεατές και ακόμα χειρότερα;

Με ένα Ληξούρι στην Εγκατάλειψη, με μια Παλική στην Απαξίωση, που μαθητές ακόμα κάνουν μάθημα στα κοντέινερ, με κατεστραμμένη την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα Νοσοκομεία μας να ψυχορραγούν, απαξίωση για την ομαλή λειτουργία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο μας  ενώ ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε αποτελεσματική παρέμβαση.

Το ερώτημα όλων μας είναι ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ! Τι και ποιοι σας εμπόδισαν; Κρίμα που αν και είχαμε απαιτήσεις από σας, αποδειχτήκατε λίγος για Κυβερνήτης του τόπου μας και των νησιών μας. 5 χρόνια μετά έρχεστε να μας ζητήσετε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης γι ακόμα μια θητεία. Στα 5 χρόνια τι κάνατε;

Η προ πενταετίας δημοσίευση

ΓΑΛ(Λ)ΙΑτσάτος και μικρό Παρίσι…

Να ευχηθώ πρώτιστα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος και οι Αντιπεριφερειάρχες του.

Προχθές προσπάθησε να έχει μια πρώτη επαφή με τους κατοίκους της Παλλικής. Ο κόσμος λίγος. Γιατί; Μήπως αδιαφόρησαν οι πολίτες, μήπως απαξίωσαν τον κ. Γαλιατσάτο; Πάντως, ότι και να συμβαίνει από τα δύο, η Κεφαλονιά έχει πολλές απαιτήσεις από τον κ. Γαλιατσάτο. Μπορεί, θέλει ή πρόκειται να είμαστε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές; Ίδωμεν!

Aντζελα Ευαγγέλου Λουκέρη