Αντιπροσωπεία Σέρβων στην Κεφαλονιά

B. Ρουχωτάς

Με αφορμή τα 150 χρόνια των κοινών εορτασμών συμμαχίας Ελλάδας-Σερβίας ο Δήμος Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο Σερβίας στην Κεφαλλονιά δρ. Βίκτωρα Ρουχωτά (φωτό), έχουν προγραμματίσει εορτασμούς με αφορμή την ονοματοδοσία οδού στο Ληξούρι ως «Βόσδοβατς».

Για το σκοπό αυτό ήρθε στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία του Δήμου του Βόσδοβατς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλεξάντερ Μίρκοβιτς και τους κ. Μίλος Στογιάνοβιτς και κ. Μομίρ Τσίροβιτς, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του αντίστοιχου Δήμου.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο και την επόμενη μέρα θα επισκεφτούμε το Ληξούρι. Την Τετάρτη το πρωί και ώρα 12:00 θα επισκεφτούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ.Σπύρο Γαλιατσάτο Την ίδια μέρα και ώρα 18:30 στο Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας όπου και θα παραστούν οι αρχές του τόπου. Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου θα γίνει επίσκεψη στο Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.

Βίκτωρ Ρουχωτα

Επίτιμος Πρόξενος

Σερβίας στην Κεφαλλονιά