Απίστευτη ατάκα Μίχαλου για την Γερμανία στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΙ: “Η Γερμανία είναι μαγκιά, κλανιά και κ… φινιστρίνι, που λένε και στο χωριό μου”! (video)

K. Μιχαλολιάκος

«Μαγκιά, κλανιά και κ… φινιστρίνι», σχολίασε σχετικά με  τη στάση της Γερμανίας , ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος, που δεν «μάσησε» τα λόγια του όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα γίνονται στην Ευρώπη μετά το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος υπέρ του Brexit!

Οι Γερμανοί, έχουν βγει σκληρά, κατά των Βρετανών, οι οποίοι με το  ιστορικό δημοψήφισμα της προηγούμενης Πέμπτης, αποφάσισαν να απαγκιστρωθούν από τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό.

Η δήλωση του κ. Μίχαλου, είχε και μεγάλη ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χαίρει πολλών θετικών σχολίων.  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, είπε, «θα μου επιτρέψετε, είναι ίσως λίγο πεζό αλλά μια παροιμία, την οποία λένε στο χωριό μου, για τη στάση γενικότερα της Γερμανίας σήμερα είναι “μαγκιά, κλανιά και κ… φινιστρίνι”. Ακριβώς αυτό είναι που εκπέμπει σήμερα η γερμανική Ευρώπη»!

(kontranews.gr)