Απίστευτη φάρσα σε υπουργό του Τραμπ. Nόμιζε ότι μιλάει με τον Ουκρανό Πρωθυπουργό στην άλλη άκρη ήταν: …Ρώσοι κωμικοί!

Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας, Rick Perry, έπεσε θύμα απίστευτης τηλεφωνικής φάρσας.

Σύμφωνα με τον Guardian, o Perry νόμιζε ότι συζητούσε την επέκταση των εξαγωγών άνθρακα στην Ουκρανία και άλλα θέματα ενέργειας με τον Ουκρανό Πρωθυπουργό Volodymyr Groysman, ωστόσο στην άλλη γραμμή ήταν Ρώσοι κωμικοί.

Πρόκειται για τους Vladimir Krasnov και Alexei Stolyarov, οι οποίοι συχνά αποκαλούνται ως «Τα κακά παιδιά της Ρωσίας» και κάνουν φάρσες σε διάσημους και πολιτικούς. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, θύμα τους είχε πέσει και ο Elton John, ο οποίος νόμιζε ότι μιλούσε με τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin.

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος που διήρκεσε 22 λεπτά, ο Rick Perry, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το αμερικανικό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων συζήτησε μία σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία, καθώς και τη βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία σχετικά με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Ο Perry ανέφερε ότι η κυβέρνηση Τραμπ αντιτίθεται στο Nord Stream 2, ένα ρωσικό σχέδιο για τη μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω της Βαλτικής και ότι η αμερικανική τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία να παράγει αέριο.