ΑΠΑΘΕΙΑ και …κουτοπονηριά!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΑΝ δεν υπήρχε η κουτοπονηριά και η ΑΠΑΘΕΙΑ, η προκλητική και «θανατηφόρα» τέτοια, ουδεμία Ηγεσία θα αποτολμούσε εναντίον του λαού μας, ό,τι και όσα έχουν αποτολμήσει οι δικές μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια!!

ΔΙΕΠΙΣΤΩΝΑΝ όμως οι «Φωστήρες» μας,από πολύ «παλιά», ότι ο λαός και σε ένα μεγάλο μέρος του, εύκολα «ξεπουλιέται», ως λαϊκότατα αποδίδεται, για μια οποιαδήποτε ΑΝΙΔΡΩΤΗ θεσούλα-επιβίωση!

ΕΤΣΙ, οι κομματικά «υποταγμένοι», οι αξιολύπητα «εξαρτημένοι»δεν μπόρεσαν ποτέ και μαζικά, να εκφρασθούν, εναντίον των «προστατών» των! Oσα εγκλήματά τους κι’ αν έβλεπαν! Όσα τέτοια κι’ αν ζούσαν! Δεν μπορούσαν να μιλήσουν! Να αρθρώσουν παράπονον! Να γράψουν αυτό που ένοιωθαν, αυτά που επίστευαν! Αυτά που έβλεπαν να «έρχονται»!!

Επιφανείς Στρατηγοί έχουν ισχυρισθεί ότι συχνάκις, μια δυνατή και επίμονη εφημερίδα, είναι πολύ προτιμότερη από μια ταξιαρχία ανδρών, ως προς την επίτευξιν των ευκταίων αποτελελεσμάτων! Ξέρω ότι δυσαρεστώ πολλούς, με αυτά μου τα σημειώματα! ΠΑΡΑ ΠOΛ-ΛOΙ, ούτε την απλή ανάγνωσή τους θα επιθυμούν να φανερώσουν! OΜΩΣ, καλό …ελκυστικό το …χειροκρότημα, αλλά πολύ καλύτερη, πολύ προτιμότερη, πολύ ωφελιμότερη, ΦΙΛΤΑΤΗ πάντοτε, η αλήθεια!!!