ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ ΣΕ ΜΙΑΝ επιτομήν ανεπανάληπτης υποκρισίας, σχεδόν όλοι οι ηγέτες, οι ίδιοι οι αισχρά καθυβριζόμενοι και δη επί μακρόν, από τον γείτονα «σύμμαχον» Τούρκον, τον μονίμως στοχεύοντα σε «γαλάζιες πατρίδες» και …ονειρεμένες «συνέχειες» παρελθόντων …Σουλτανάτων και Αυτοκρατοριών …μπαίνουν στην σειρά, ακριβώς προκειμένου να του εκφράσουν την …ευαρέσκειάν τους την μεγάλη, για τα …φιλο-ειρηνικά του ιδεώδη, και για τις επίπονες-ανεξάντλητες προσπάθειές του επ’ αγαθώ …της ειρήνης!

➙ ΩΣ ουδέποτε διδαχθέντες κάτι από την Ιστορία της περιβόητης …Τουρκικής ουδετερότητος, σε προηγούμενους πολέμους, τέτοιους Παγκόσμιους. Την υποκρισία και τα κόλπα τους!

➙ ΩΣ πάσχοντες από αθεράπευτον αμνησίαν, όντως μην ενθυμούμενοι τις πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές, του σημερινού Σουλτάνου, κατά των ιδίων προσωπικά, αλλά και κατά των κρατών και των λαών των!

➙ ΤΟ «colpo grosso» του παμπόνηρου γείτονος, εύχομαι κάποτε να μην οδηγήσει τους ευγενείς συμμάχους μας σε σημείον ώστε να νιώσουν την …υποχρέωση την μεγίστη να ενδώσουν στις παράλογες απαιτήσεις του, και εμμέσως πλην σαφέστατα να συνηγορήσουν …στην παραχώρηση τεμαχίου τινός από τις Εθνικές μας «σάρκες», ως …επιβεβλημένον αντάλλαγμα, για …τις υπηρεσίες του στην Ανθρωπότητα!!!