ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κερδοσκοπία από πλευράς οργανωμένων εταιρικών συμφερόντων, σε φάρμακα και σε εμβόλια, ειδικά σε περιόδους επιδημιών και πανδημιών, έτσι δημιουργούσα θανατηφόρες  «αναστατώσεις», σε σχετικές προμήθειές τους, μάλλον δείχνει να «πρυτανεύει» ανενόχλητη!

➔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ παρά εκ νέου να αναφερθώ, όσο πιο «τηλεγραφικά» γίνεται, στην καταραμένη  Ανθρώπινην Απληστία!  ΑΥΤΗΝ την ίσως μοναδική βαρύτατη ασθένεια (άνευ εισαγωγικών, ο χαρακτηρισμός ΑΣΘΕΝΕΙΑ), η οποία ούτε ιάθηκε, ούτε κάποτε -ως τουλάχιστον δείχνει- πρόκειται να ιαθεί!

➔ ΑΥΤΗΝ η οποία καθίσταται πάλι, πάλι και πάλι, η βασική αιτία,  άθλιων και θανατηφόρων «παιγνιδιών», πάντοτε εις βάρος εκατομμυρίων συνανθρώπων μας!

➔ ΜΟΝΙΜΑ, ηλίθια, και προκλητικότατα, κάποιοι λησμονούν το βραχύτατον της ανθρώπινης ζωής, και επιλέγουν το μάταιον του τέτοιου «σφιχτού» εναγκαλισμού τους με το «all mighty» χρήμα!

➔ ΚΑΠΟΙΟΙ που έχουν πεισθεί, ότι το σάβανόν τους το νεκρικόν, θα έχει… τσέπες μεγάλες και βαθιές, ώστε μαζί τους… να δυνηθούν να μεταφέρουν στην τελευταία τους κατοικία όσα περισσότερα αγαθά μπορούν, προκειμένου… απτόητοι ΕΚΕΙ να συνεχίσουν, το… στυλ ζωής τους το… μεταθανάτιον!!!