Αποδείχθηκε …φούσκα και κλείστηκε μέσα!

Μπορεί να ξηλώθηκε από Σερίφης και να τον υποβίβασε  το Ολιγαρχικό σύστημα δια της ναυαρχίδας σε …Λούκυ Λουκ, μπορεί ο ολιγάρχης δήμαρχος να μην τον κάνει αν και δικαιωματικά αντιδήμαρχο Αργοστολίου αφού είναι  ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος, μπροστά ακόμα και από τον πρώην δήμαρχό του Γιώργο Τσιλιμιδό που του κόλλησε τον αμίμητο χαρακτηρισμό «η πολιτική αξία του Σαμούρη είναι 1500 ευρώ» …αλλά δεν χάνει ευκαιρία να «το παίζει» δήμαρχος!!!!

Και με βούλα παρακαλώ!!!

Τις προάλλες υποδέχθηκε, στο γραφείο μάλιστα του δημάρχου την ηγεσία της Αστυνομίας να συζητήσουν για την παραβατικότητα στο Αργοστόλι αν και η αρμοδιότητα έχει μεταβιβαστεί στον Πεφάνη ! Απουσίαζαν  λέει και ο δήμαρχος και ο τυπικά ανταυτού του Τσιλιμιδός, οπότε ανέλαβε ο ανταυτού …ανταυτού !!!

Και την ίδια μέρα (16/9) που το «έπαιξε» δήμαρχος άρπαξε και την πέννα κι έριξε και όσες υπογραφές μπόρεσε, πάντα ως ανταυτού …ανταυτού!!!

ΟΜΩΣ …την κρίσιμη ώρα την ώρα του «Μπάλλου» που ο δήμος και όλη η Κεφαλονιά χόρευαν στους ρυθμούς ενός ιστορικού κατακλυσμού κι αυτός ακόμη, ο άνθρωπος της καθημερινότητας, ο εμβληματικός ως αεικίνητος Λούκυ Λουκ (κατά τη ναυαρχίδα του Ολιγάρχη δημάρχου), αποδείχθηκε …φούσκα και κλείστηκε σπιτάκι του!