Απολύτως καλά ο εκδότης Μάκης Κουρής

Στις δημοσιογραφικές και εκδοτικές επάλξεις επέστρεψε σήμερα το πρωί ο συμπατριώτης μας εκδότης Μάκης Κουρής (“Το Παρόν”), μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε την Κυριακή το πρωΐ και την 24ωρη προληπτική νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Metropolitan.

Στο Metropolitan ο Μάκης Κουρής έκανε εργαστηριακές κ.λπ. εξετάσεις, όπου τα αποτελέσματα ήταν απόλυτα “καθαρά” και χθες το πρωΐ επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το λιποθυμικό επεισόδιο οφείλεται μάλλον στην ταλαιπωρία, ψυχική και σωματική, των τελευταίων ημερών, λόγω της απώλειας του αδελφού του Γιώργου Κουρή.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Κουρή, η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση και δημοσιεύματα που ανέφεραν ελαφρύ εγκαφαλικό επεισόδιο ήταν παραπληροφόρηση.

“Το Παρόν” προχθές Κυριακή, αναφέρει σχετικά: Λιποθυμικό επεισόδιο είχε σήμερα το πρωί ο εκδότης Μάκης Κουρης και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Metropolitan για εξετάσεις οι οποίες βγήκαν όλες καθαρές χωρίς να δείξουν την παραμικρή δυσλειτουργία σε ζωτικά όργανα.

Ο Μάκης Κουρής θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο για προληπτικούς καθαρά λογους και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Οι προφανώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ελαφρού εγκεφαλικού επεισοδίου απέχουν από την πραγματικότητα”.