Αποτελέσματα-βαθμολογίες της 4ης Αγωνιστικής στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Με δύο αγώνες για τον πρώτο και δεύτερο Όμιλο, συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Στον πρώτο Όμιλο ο Π.Α.O. Κεφαλονιάς με νέα και πάλι εύκολη νίκη 15-0 επί του Παγκεφαλληνιακού πέτυχε το 4Χ4 και συνεχίζει κορυφή.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σάμη επιβλήθηκε εύκολα και αυτή της Προόδου Ιθάκης στα Φαρακλάτα, με σκορ 7-2 και συνεχίζει να απειλεί τους “πράσινους” μιας και τους ακολουθεί με την διαφορά στους -3 βαθμούς.
Στον δεύτερο όμιλο η Α.Ε. Κεφαλονιάς πέρασε χωρίς πρόβλημα από το Βαθύ, πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της, σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας με σκορ 5-1 του Oδυσσέα και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού βαθμολογικού πίνακα του 2ου Oμίλου και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στα επόμενα δυο παιχνίδια.
Στο άλλο παιχνίδι του Oμίλου ο Παλληξουριακός επικράτησε του Πυλαριακού στο Ληξούρι με σκορ 5-1 και έμειναν 6 βαθμούς πίσω από την Α.Ε. Κεφαλονιάς και την κορυφή!
Να θυμίσουμε εδώ, ότι η πρώτη ομάδα της τελικής κατάταξης από κάθε Όμιλο, θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, όπου σε μεταξύ τους αγώνα θα διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλητή για την περίοδο 2015-2016.

Εικόνα 1
Kάντε κλικ για μεγέθυνση

(sporsthea.gr)