Αποχαιρετισμός από Φορείς, πολίτες και αθλητές στον Σπύρο Πανταζόπουλο

Σπ. Πανταζόπουλος

Ενωση Λειτουργών Μέσης εκπάιδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΛΜΕ-ΚΙ):

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συνάδελφου Σπύρου Πανταζόπουλου. Ο συνάδελφος Σπύρος υπηρέτησε τον εκπαιδευτικό κλάδο, την εκπαίδευση και την ιδιαίτερη ειδικότητά του τη Φυσική Αγωγή, με ζήλο. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στο λειτούργημά του.

Στην πολύχρονη εκπαιδευτική του πορεία πέρασε από αρκετές θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του επί πολλά χρόνια προϊστάμενου της Φυσικής Αγωγής, αλλά και κατά διαστήματα του αναπληρωτή προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τη συνεργασία του με το συνδικαλιστικό μας φορέα την χαρακτήριζε ο σεβασμός και η διακριτική προσπάθεια διευκόλυνσης των πρωτοβουλιών μας. Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή του στην προώθηση των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του Γυμναστικού κλάδου αλλά και του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής σε όλα τα επίπεδα, κάτι που συνέβαλε σημαντικά ώστε να υπάρξουν καλύτερες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Διονύσης Γεωργόπουλος

Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Ποταμιάνου

Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Πανταζόπουλου Σπύρου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού. Ο εκλιπών αποτέλεσε αξιόλογο μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, προσφέροντας τις σημαντικές υπηρεσίες του τόσο ως απλός εκπαιδευτικός όσο και από τη θέση του Προϊστάμενου του Γραφείου Φυσικής Αγωγής αλλά και του αναπληρωτή Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς του εκλιπόντος, ευχόμενοι να είναι «ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Δημήτριος Μαρκάτος

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Κεφαλονιάς:

Το ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Κεφαλληνίας ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του μέλους μας ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και στον τόπο μας ως καθηγητής Φυσ.Αγωγης, ως Δ/της Εκπ/σης, ως οικογενειάρχης ,ως εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας,

Αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

     2.Να δοθούν στη μνήμη του 200ευρο στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

      3.Να δημοσιευτεί το παρόν στην εφημερίδα της ΠΟΠΣ και τοπικά ΜΜΕ.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Παν. Κοψαχείλης

Η γεν. γραμματέας

Μαρ. Λυκούδη

 Γραφείο Φυσικής Αγωγής:

Εκ μέρους των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του Ν. Κεφαλληνίας Ιθάκης, θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου και Προϊσταμένου Φυσικής Αγωγής Σπύρου Πανταζόπουλου. Ο Σπύρος με το ήθος του και την υποδειγματική του εκπαιδευτική πορεία, μας έδειξε το δρόμο και αποτέλεσε πρότυπο για όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Λεωνίδας Παπαδάτος: «Κύριε Σπύρο, κοίτα πόσα έχω να σου πω…»


Κύριε Σπύρο, στην τελευταία μας κουβέντα, είναι γραφτό να αλλάξουμε ρόλους, έχοντας την τιμή να είμαι ο κύριος ομιλητής. Κοίτα λοιπόν πόσα έχω να σου πω:

Έξυπνε Άνθρωπε

Σοφέ Δάσκαλε, Σεβαστέ Καθηγητή

Άξιε Γυμναστή, Διορατικέ Διευθυντή

Δυναμικέ υποστηρικτή του κλάδου και της σχολικής κοινότητας

Πρώτε προπονητή του μπάσκετ στην Κεφαλονιά

Ισχυρή προσωπικότητα του τόπου

Ευαίσθητε Παιδαγωγέ

Κύριε Σπύρο,

Καλό ταξίδι

Πνευματικέ μου…

Παντοτινός Ακροατής σου

Λεωνίδας Παπαδάτος