Αποχαιρετισμός των τελειόφοιτων μαθητών στο 1ο Κοργιαλένειο Γυμνάσιο Αργοστολίου

Από τον 1ο Κοργιαλένειο Γυμνάσιο Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο αποχαιρετισμός των τελειόφοιτων μαθητών μας έγινε σε δύο μικρές εκδηλώσεις με θέατρο, χορό, αναμνηστική φωτογραφία και κέρασμα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων. Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ.Ορέστης Καχρίλας, εκφώνησε την αποχαιρετιστήρια ομιλία.

“Αγαπητά μας παιδιά,

άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μαζί της, ωστόσο, έφερε και τον τερματισμό μιας αρχής που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021, που τα παιδιά της Α΄ εκείνης της χρονιάς περνούσαν την πόρτα αυτού του κτηρίου.

Και να, έφτασε η μέρα που καθίσατε στα θρανία του τμήματός σας, εδώ, στο 1ο Γυμνάσιο, στις αίθουσες Γ1, Γ2, Γ3, για τελευταία φορά, που πήραμε παρουσίες για τελευταία φορά.

Περάσαμε τρία χρόνια μαζί… Ήρθατε μικρά παιδάκια και φεύγετε έφηβοι, έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε το μέλλον σας.

Περάσαμε πολλά μαζί…Χαρούμενες και δύσκολες στιγμές, όπως ακριβώς συμβαίνει πάντα ανάμεσα στους καθηγητές και τους μαθητές…

Έχουμε άπειρες αναμνήσεις από εσάς! Πολλές διασκεδαστικές κι ευχάριστες, κάποιες μουτρωμένες, λίγες γκρινιάρικες…Υπήρξαν και οι θυμωμένες, αλλά, τι παράξενο, δε θυμόμαστε πια ούτε μία!

Και να, ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας προσφέρατε (ναι, μη σας φαίνεται περίεργο, μαθαίνουμε κι εμείς από εσάς), να ζητήσουμε συγνώμη, αν κάποιες φορές ήμασταν κάπως πιο αυστηροί απέναντί σας -για το καλό σας ήταν- και να σας πούμε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το πιστέψετε! Εμείς σίγουρα το πιστεύουμε για σας!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου σας αποχαιρετά με πολλή αγάπη και μεγάλη συγκίνηση… Θα χαιρόμαστε πάντα να σας βλέπουμε κάθε φορά που θα μας επισκέπτεστε, κάθε φορά που τα χαμογελαστά προσωπάκια σας θα προβάλλουν στο γραφείο λέγοντας: «Γεια σας! Ήρθαμε να σας δούμε»!

Καλή συνέχεια στη ζωή σας, αγαπημένα μας παιδιά !!!

Τώρα που ο καθένας θ΄ ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει για αλλού, σας ευχόμαστε η μελλοντική σας πορεία να είναι τόσο όμορφη, όπως και τα χρόνια σας στο Γυμνάσιο.

Υποσχεθείτε, κυρίως στον εαυτό σας, πως θα προσπαθήσετε για ένα πετυχημένο μέλλον.

Καλό σας ταξίδι στη γνώση!

Σας μεταφέρω και τις ευχές όλων των συναδέλφων του Συλλόγου για καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά”!