Αποχωρεί ο ιατρός Γεώργιος Χριστοδουλάκης από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο

Νέο πρόβλημα δημιουργείται στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- αποχωρεί ο παθολόγος ιατρός Γεώργιος Χριστοδουλάκης, η παραίτηση του οποίου βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπουργού Υγείας.

Ο κ. Χριστοδουλάκης προχώρησε στην παραίτησή του λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος στο Νοσοκομείο, εξαιτίας της σημαντικής έλλειψης ιατρών και λοιπού προσωπικού.

Προ 2μήνου ο κ. Χριστοδουλάκης είχε υποβάλει ξανά την παραίτησή του μαζί με τον παθολόγο ιατρό Νίκωνα Βασιλάκο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, πλην όμως οι παραιτήσεις «ανακλήθηκαν», μετά από διαβεβαιώσεις του Υπουργείου ότι θα γίνουν άμεσα προσλήψεις ιατρών, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Ετσι, ο κ. Χριστοδουλάκης «επανεργοποίησε» την παραίτησή του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιατρός έχει ήδη φύγει από το Νοσοκομείο, ενώ σε αναμονή είναι να «πέσει» η υπογραφή επικύρωσης της παραίτησης από το νέο υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Εξ’ άλλου από το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Σας ενημερώνουμε ότι στο Νοσοκομείο μας υπηρετεί από 10-7-2019, Ιατρός ειδικότητας Νευρολόγου, ο οποίος θα συμμετέχει και στο εφημεριακό πρόγραμμα του Νοσοκομείου μας από τον τρέχοντα μήνα.

Οι πολίτες που επιθυμούν ραντεβού για το  Τακτικό εξωτερικό Ιατρείο, μπορούν να απευθύνονται κατά τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες εκτός Σαββάτου, Κυριακής, Εορτών και Αργιών και σε ώρες 07.30 έως 14.30 στο Γραφείο Κίνησης του Γ.Ν. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο», τηλ:. 2671092222, 2671360308.

Ο Αν. Διοικητής
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ