Απόλυτα επιτυχημένος ο 9ος Βαλλιάνειος

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή ο 9ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμουμε μεγάλη συμμετοχή που τον καθιερώνει στους καλύτερους όχι μόνο στο νησί, αλλά και ακόμη παραπάνω.

Οπως αναφέρει το sportsthea, οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες, η διαδρομή επίσης και όλοι μικροί μεγάλοι χάρηκαν με το παραπάνω.

Διον. Φωκάς, Κατ. Φωκά, Βαν. Σαμόλη, αλλά και όσοι ήταν δίπλα τους έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα και τα κατάφεραν.

Πριν από την εκκίνηση του δρόμου των 10 Km, προηγήθηκαν, όπως κάθε χρόνο οι καθιερωμένοι παιδικοί αγώνες, μπροστά από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας, ενώ οι μαζορέτες της Art style dorce studio της Όλγας Γαλιατσάτου και το εργαστήρι χορού της Βεατρίκης Κόρμαλη “Pirouette” έδιναν ένα πανέμορφο “χρώμα” στην διοργάνωση.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η ομάδα του Παναγιώτη Αγάθου χορεύοντας Capoeira.

Στη συνέχεια και ύστερα από τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, δόθηκε η εκκίνηση των 10km από τον κ. Διονύση Φωκά μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Αφετηρία και τερματισμός η κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Οι Αθλητές διανύοντας μια καταπληκτική διαδρομή μέσα στο πράσινο, αλλά και δίπλα από την θάλασσα, τρέχοντας την συγκεκριμένη απόσταση τερμάτισαν ως εξής:

Στις γυναίκες:

  •  1η Αναστασία Καββαδία (0:48:47)
  •  2η Αντριάννα Τάτα (0:50:33)
  •  3η Βάνια Σαμόλη 0:52:18)

Στους άνδρες:

  •  1ος Λευτέρης Καλαφάτης (0:39:02)
  •  2ος Παναγής Χάλδας (0:39:17)
  •  3ος Κάτσαρης Παναγιώτης (0:39: 58)

Να αναφέρουμε ότι παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα υπήρξαν και άλλες πολύ όμορφες εκδηλώσεις στο χώρο.

Φώτο από τον 9o Bαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου (φωτό: sporsthea)