Απόλυτος πανικός στην Ολιγαρχία!

Τελευταίες μέρες πριν την «Μεγάλη Κυριακή» 8/10, και δεν του πάνε καλά τα πράματα του Θεόφιλου Μιχαλάτου!

Από την μία του βαράνε στο σβέρκο τα γκάλοπ που κάνει κάθε 3-4 μέρες, και τον τον βγάζουν, εάν τον βγάζουν, στην 2η Κυριακή με το ζόρι, από την άλλη η φαγωμάρα που έχει επέλθει μεταξύ των «γκουρού» του ψηφοδελτίου του για τη μάχη του σταυρού, αλλά το πιο «ωραίο» είναι η απαξίωση που έφαγε από τους κατοίκους της περιοχής του, τη Λειβαθώ, Διλινάτα και Φαρακλάτα όλο το Σαββατοκύριακο.

Ξεκίνησε ο ολιγάρχης με ένα ασκέρι υποψηφίων του καμιά 30αριά νοματαίους, και τους έκανε τουρ από χωριό σε χωριό, πιστεύοντας ότι «ορδές» ευχαριστημένων δημοτών θα βγούν με «δάφνες» να τον υποδεχθούν ως «μεσία»!

Αμ δε!

Οι Λειβαθινοί και οι Διλινοφαρακλάδες ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ στην κυριολεξία τον ολιγάρχη, όπως αυτός ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ τους ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και τον εξανάγκασαν στον αυτοεξευτελισμό, δίνοντας «παραστάσεις» και βγάζοντας «κλαψομουνίστικους λόγους» με μόνο κοινό το ασκέρι του.

Και το ασκέρι; Υποχρεωτικά …έδειχνε κατευχαριστημένο από τους πύρινους λόγους του ΑΦΕΝΤΗ, γοητευμένο από το συντακτικό και την χρήση της ελληνικής γλώσσας, καταχειροκροτούσε, ενώ κρεμόταν από τα χείλη του!.. ΤΟΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ (;;;)

Στην ουσία και το …τραγικό σε όλο αυτό το τουρ;

Οι υποτακτικοί υποψήφιοι σύμβουλοι του, αναγκάζονταν σε κάθε στάση, σε κάθε χωριό, να του «φιλούν το χέρι», να τον «προσκυνάνε με σκυφτό κεφάλι», και να τον χειροκροτούν με ΕΝΤΑΣΗ, για να είναι ευχαριστημένο το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, να δείξουν δηλαδή καλή …ΔΙΑΓΩΓΗ, μπας και περισώσουν τίποτε με καμιά θεσούλα!!!

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, πήρε το ματάκι μας και δυο-τρεις που κρυβόντουσαν για να μην τους αποθανατίσει ο φακός των πληρωμένων δημοσιογράφων λιβανίσματος του Μιχαλάτου…

Και ενώ ο Μιχαλάτος πάνω στην απελπισία του και τον τρόμο να χάσει τις εκλογές, άρα και την ΚΑΡΕΚΛΑ του Δημαρχείου, με ότι αυτό συνεπάγεται, ΠΕΤΑΞΕ DRONE, για να παρακολουθήσει την πρόσφατη συγκέντρωση του Παρίση στο Αργοστόλι, με στόχο να την παρουσιάσει ως υποτονική, μας έκανε τη «χάρη» να δημοσιεύσει ο ίδιος την «κατάντια» των εκλογικών του τουρ στα χωριά.

Πλέον, ο Μιχαλάτος μετράει στα δάκτυλα το …«φιλοθεάμον κοινό του», ενώ, το Επιτελείο του βρίσκεται σε απόλυτο πανικό!!!

Οι φωτό που ενδεικτικά παρουσιάζουμε, είναι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ!!!

Μετρήστε υποψήφιους και συγγενείς τους. Βλέπετε πουθενά «ελεύθερους κι όχι πολιορκημένους» κατοίκους;