Από σήμερα ο «Η» στον 32ο χρόνο!

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ Xr.Papadatos1@gmail.com

➙ΤΟΥ Σταυρού σήμερα, μιά μεγάλη και σημαδιακή μέρα, καθώς ο «Η» σβήνει τα 31 κεριά της γενέθλιας τούρτας του και μπαίνει στον 32o Χρόνο!

➙ΕΙΝΑΙ μια μέρα, η οποία έγινε η αφετηρία μιάς μεγάλης διαδρομής, που έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα του τοπικού Τύπου και να χαράξει νέους δρόμους για την τοπική δημοσιογραφία και όχι μόνον.

➙ΠΑΝΤΑ την ημέρα αυτή, θυμόμαστε εκείνο το ταπεινό μας ξεκίνημα από το Κατώι του πατρικού μας σπιτιού στα Κουρουκλάτα, μέσα στο οποίο γεννήθηκε η φλόγα μιάς «επανάστασης» που σήμερα φτάνει στα άκρα της Γης, μέσω του Διαδικτύου.

➙ΗΤΑΝ η ημέρα «Εκείνη», που υπογράψαμε με τους αναγνώστες μας το Συμβόλαιο Τιμής για να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το τετράπτυχο της Αλήθειας, της Δημοκρατίας, της Ελευθεροτυπίας και των Συμφερόντων των Νησιών μας.

➙ΤΡΕΙΣ και πλέον δεκαετίες στεκόμαστε όρθιοι δίνοντας καθημερινά τη μάχη και πάντα στην πρώτη γραμμή, περνώντας μέσα από μεγάλες δυσκολίες που ταλανίζουν και κλειδωνίζουν τον έντυπο Τύπο της Χώρας.

➙ΣΗΜΕΡΑ είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε άλλο ένα ευχαριστώ στους αναγνώστες μας και στους διαφημιζόμενους από τις στήλες μας, που μας στηρίζουν σ’ αυτόν τον μεγάλο Αγώνα, διατηρώντας πάντα την απόλυτη ανεξαρτησία μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ πάντα μαζί!