Από τον Πόρο ξεκινάει

Από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν το Σάββατο πολιτική ομιλία στη κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Πόρου.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος για το ιδιωτικό χρέος, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, την εκτός σχεδίου δόμηση, τη ζώνη Νatura.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής με κυρίαρχο τον οδικό άξονα Αργοστολίου – Πόρου, το Λιμάνι του Πόρου, το Μηκυναΐκο θολωτό τάφο των Τζανάτων, το Εκθεσιακό Κέντρο, τη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τη πρόσβαση στο Μοναστήρι της Άτρου, την ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικού ιατρού.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική. Η δυναμική και μαζική παρουσία της τοπικής Κοινωνίας σε μια ακόμη εκδήλωση δείχνει το δρόμο της Αλλαγής.