Συγκίνησε ο Αιμίλιος Λιάτσος που μίλησε μέσω της εκπομπής του στο Kontra για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Νοσηλεύτηκε έναν ολόκληρο μήνα σε Νοσοκομείο (video)

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Αιμίλιος Λιάτσος μέσω της εκπομπής του “Kontra24” που παρουσιάζει στο Kontra.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε για έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε δυναμικά στις 12 το βράδυ στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, κατά την έναρξη του Kontra24, μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Είναι λογικό να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι ξανά στο στούντιο μετά από τριάντα μέρες…», τόνισε ο Αιμίλιος Λιάτσος και συνέχισε εξιστορώντας όσα βίωσε το τελευταίο διάστημα: «Θα ξεκινούσα την εκπομπή κανονικά στις 29 Αυγούστου. Αν δεν κάνω λάθος ήταν Δευτέρα. Τρεις μέρες πριν με χτύπησε ένας πυρετός και πήγα στον ασφαλιστικό μας φορέα. Εκεί συνάντησα έναν εξαιρετικό γιατρό, παθολόγο, τον κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος είδε ορισμένους δείκτες ανεβασμένους. Έκανα περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο και ο διοικητής μου είπε “καλώς ήρθες. Δεν φεύγεις!” και παρέμεινα εκεί 30 μέρες… Ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Χρειάστηκα μία ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Έκανα ό,τι μου λέγανε και, έτσι, σιγά σιγά, άρχισα να τρώω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να το παίξω τζόβενο, έκανα δίαιτα και έτρωγα ένα γεύμα την ημέρα και είχε αδυνατίσει ο οργανισμός μου».

Ο γνωστός παρουσιαστής ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε.

Μάλιστα, συγκίνησε η αναφορά στον εγγονό του, καθώς όπως αποκάλυψε, τον έβλεπε μέσω facetime.

Δείτε το βίντεο από το Kontra:

(kontranews)