Αρχισαν τα όργανα! Θόδωρος εναντίον Κράτσα μέσα από το Facebook!

Σφοδρη επίθεση μέσω Facebook εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος κατά της υποψήφιας περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας Ρόδης Κράτσας για τη στάση της κατά τις εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ιδού τι αναφέρει ο περιφερειάρχης στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Νέα ήθη» από την κα Κράτσα

  1. Προσήλθε στην τελετή κατάθεσης στεφάνων από τις αρχές (κυβερνητικές, αυτοδιοικητικές, στρατιωτικές) στο μνημείο των πεσόντων στο Αργοστόλι, την 28η Οκτωβρίου, και κατέθεσε στεφάνι …ως υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων!
  2. Προσήλθε στην εξέδρα που φιλοξενεί τις αρχές (κυβερνητικές, αυτοδιοικητικές, εκκλησιαστικές, στρατιωτικές) για να παρακολουθήσουν την παρέλαση και μάλιστα πήρε θέση στην …πρώτη γραμμή!!!
  3. Προσήλθε στο αεροδρόμιο στην τελετή υποδοχής των προέδρων Ελλάδας και Ιταλίας από τις ίδιες αρχές και προκειμένου να παρακάμψει το αυστηρό πρωτόκολλο εντάχθηκε, όπως έγινε γνωστό, στην ακολουθία της …Δημοτικής Αρχής!!!

Αλήθεια, γιατί αυτή η πρεμούρα από την κα Κράτσα να εμφανιστεί δήθεν ως «επίσημη» κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας με ενέργειες που προκαλούν θυμηδία;

Αραγε, προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να γίνει γνωστή στους πολίτες της Κεφαλονιάς;

Φοβάται μήπως οι Κεφαλονίτες και γενικότερα οι Επτανήσιοι εχουν λησμονήσει το «τεράστιο» έργο της ως ευρωβουλευτής για 15 ολόκληρα χρόνια;

Σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζει η κα Κράτσα, ότι οι πολίτες των Ιονίων Νήσων αποκλείεται να αποδεχτούν «τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Ακολουθούν τα φωτογραφικά πειστήρια για άρση πάσης αμφιβολίας.

Θ. Γαλιατσάτος
Ρ. Κράτσα