Αρχισε το Συνέδριο για τον θαλάσσιο Τουρισμό στο ξενοδοχείο “Απολλώνιον” στο Ξι της Παλικής

Aρχισε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Apollonion Hotel Resort & Spa (του ειχειρηματία Mάκη Σπίρτζη) στο Ξι της Παλικής, το Συνέδριο για τον θαλάσσιο τουρισμό, που διοργανώνει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιίων και Φορέων Ναυτιλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης και τον Δήμο Ιθάκης.

Tην έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Mητροπολίτης της κ. Δημήτριος, ενώ την εισαγωγή έκανε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος. Στη συνέχεια αναγνώσθηκε χαιρετισμός της βουλευτή του Νομού μας κ. Aφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος. Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης και η υπολιμενάρχης κ. Mαρία Kολοβού, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, λόγω απουσίας του, απέστειλε χαιρετισμό. Aκόμη παραβρέθηκαν οι δύο Παραολυμπιονίκες μας Γεράσιμος Λιγνός και Γεράσιμος Πυλαρινός.

Eπίσης το Συνέδριο παρακολούθησαν ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Λευκαδίτης, ο τ. αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Ρουχωτάς, Ανδρέας Ζαπάντης, η τ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ελπίδα Κατσαϊτη, η τ. πρόεδρος της Oμοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Κατερίνα Ατσάρου και πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρηματίες.

Oι φωτογραφίες είναι από το e-kefalonia.net

synedrio-krouaziera-3 synedrio-krouaziera-9 synedrio-krouaziera

synedrio-krouaziera-4synedrio-krouaziera-5synedrio-krouaziera-6synedrio-krouaziera-7synedrio-krouaziera-8synedrio-krouaziera-10synedrio-krouaziera-11synedrio-krouaziera-12synedrio-krouaziera-13synedrio-krouaziera-14synedrio-krouaziera-15synedrio-krouaziera-16synedrio-krouaziera-17synedrio-krouaziera-18synedrio-krouaziera-19synedrio-krouaziera-20synedrio-krouaziera-21synedrio-krouaziera-22synedrio-krouaziera-23synedrio-krouaziera-24synedrio-krouaziera-25synedrio-krouaziera-26synedrio-krouaziera-27synedrio-krouaziera-28synedrio-krouaziera-29synedrio-krouaziera-30synedrio-krouaziera-31synedrio-krouaziera-32