Ας μην αυταπατώμεθα!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙Πολλές οι Προσδοκίες μας, από την συνάντηση του Πρωθυπουργού μας με τον γείτονα «Σύμμαχον»!

➙Διαβάζω και ακούω για το «καλύτερο κλίμα» στις Σχέσεις μας μαζί του, αυτό στο οποίον «στοχεύουμε» με παρόμοιες συνομιλίες!

➙Ακούω, για την αναμενόμενην αλλαγή στα Όνειρά του, εις βάρος μας!

➙Για την «Φιλία» που δηλώνει πως επιδιώκει με τους γειτόνους του!

➙Για την σταθερή του επιθυμία να γίνει Μέλος της Ευρωπα’ι’κής οικογένειας!

➙Για την «ωφέλεια» που μπορεί να έχουμε, αν δεχθούμε την επί των απαιτήσεων του αχόρταγου γείτονος συμφωνία μας, να απευθυνθούμε στην Χάγη και στα Δικαστήριά της τα Διεθνή!

➙Ακούω …ακούω …ακούω, και …τρομάζω με την αφέλειά μας!

➙ΝΑΙ, ασφαλώς, πρέπει να ομιλούμε με τον απειλούντα την Εθνικήν μας Υπόσταση γείτονα,  όλα …προβλέπονται από τον Κώδικα καλής Διεθνούς Συμπεριφοράς! ΝΑΙ!

➙ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΜΕ, όπως ακριβώς και ο γείτονάς μας, ΟΥΔΕΝ ΣΧΕΤΙΚΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!

➙ΑΡΚΕΙ να αρκούμεθα σε γνωστά …φληναφήματα, σε γνωστές …πομφόλυγες, τα οποία και τις οποίες θα ανταλάσσουμε, κατά την διάρκεια παρομοίων Συνομιλιών μαζί τους!

➙Γιατί, ακριβώς, αν κάτι πιστέψουμε, αν σε κάτι υπέρ μας, προσβλέπουμε, αν τις μονόπλευρες διεκδικήσεις του δεχθούμε να συζητήσουμε επισήμως, και προ γνωστών Διεθνών Δικαστών, ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ!

➙ΜΟΝΟΝ!!!

ΕΠΕΙΔΗ, στο ελάχιστον δεν άλλαξε, ούτε να αλλάξει πρόκειται, ο εξ’ Ανατολών γείτων «Σύμμαχος»!

➙ΑΣ ΜΗΝ αυταπατώμεθα!

➙ΕΝΕΡΓΕΙ, αποκλειστικά και πάντοτε, σύμφωνα με το Σχέδιό του το γνωστόν και  μακρόπνοον! Πέραν κομμάτων και «χρωμάτων», όταν πρόκειται για το όνειρον της «Γαλάζιας Πατρίδας» του! Σε πλήρην συννεννόηση με φίλους και κομματικούς αντιπάλους του, για το καλόν της Χώρας του!

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, σε πλήρην αντίθεση με εμάς, τους έκπαλαι άνευ κάποιου σοβαρού, μακρόπνοου, Εθνικού, Στρατηγικού, αυστηρά Υπερκομματικού τέτοιου Σχεδίου μας!!!