ΑΣΚ: Εμφατική επιστροφή στις νίκες!

Ο ΑΣΚ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες στην Α1 ΕΣΚΑ-Η συντρίβοντας τον Αίολο Αγυιάς με 76-45!

Πλέον έφτασε τις 22 νίκες σε 23 αγώνες στην Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Ο ΑΣΚ με χρειάστηκε ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο για να πετύχει ένα επιμέρους σκορ 28-10 και να φτάσει άνετα στην τελική επικράτηση.

Μάλιστα στο 4ο δεκάλεπτο δόθηκε αρκετός χρόνος και στους μικρούς της ομάδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν τέλεια σε αυτό που τους ζητήθηκε!

Ο ΑΣΚ είχε στιγμές στον αγώνα που χειροκροτήθηκε έντονα από τους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Επόμενος αγώνας του ΑΣΚ μετά το Πάσχα, στις 15 Απριλίου κόντρα στην Ολυμπιάδα στην Πάτρα.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 32-26, 60-36, 76-45

ΑΣΚ ( Λεωνίδας Παπαδάτος): Μητρόπουλος 2, Χουλιαράς 13 (1), Μουϊκης 5, Χρηστάτος, Χατζής 4, Μπαχός 8 (2) Θεοδωράτος 2, Τραυλός 5, Ακτύπης 14 (3), Βαλλιανάτος 7, Τσαπρούνης 16 (1).

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Αζαρίας 5, Κουρούκλης, Παναγόπουλος 15 (3), Καποτάς, Σουλιώτης 4, Σκροπολίθας 9 (1), Γιωτόπουλος 8, Χατζηκάλφας 4.

  •  Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά «LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP» με αθλητές ηλικιακά U15.

Μια πραγματικά σπουδαία εμπειρία για τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετέχουν.

Στο LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP, συμμετέχουν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανελευσινιακός, το Π. Φάληρο, η ΑΓΕ Ζακύνθου, ομάδες από Τουρκία, Αλβανία και Λίβανο, το Αθλητικό Σωματείο Φοίβος, ομάδα από την Μυτιλήνη και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου.

Το τουρνουά θα διαρκέσει από 1η Απριλίου έως και τις 3 Απριλίου με διπλούς αγώνες.

Προπονητής του ΑΣΚ που βρίσκεται μαζί με την ομάδα είναι ο Γιάννης Βουργίδης, ενώ έφορος -συνοδός της αποστολής η Ράνια Πολλάκη.

  •  Ο ΑΣΚ επίσης ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, θα σταματήσουν την Μ. Τρίτη το βράδυ 3 Απριλίου και θα ξεκινήσουν πάλι την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου.
  •  Το ΔΣ του ΑΣΚ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Το φως της Ανάστασης να φέρει σε όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας, της Ειρήνης και της Αισιοδοξίας!