Αστέρι από την Κεφαλονιά θα λάμψει στον Αστέρα και στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας

Ένα ακόμη παιδί από την Κεφαλονιά είναι έτοιμο να γράψει ιστορία στα μεγάλα “σαλόνια” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Super league. Πρόκειται για τον Χάρη Νάτση ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό πλέον συμβόλαιο με την Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης μαζί με άλλα τρία παιδιά της ακαδημίας του Συλλόγου.
Oπως αναφέρει το sportsthea, ο Χάρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και της Εικοσιμίας στο νησί μας και σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Τρίπολη και στον Αστέρα, παράλληλα με τη φοίτηση του σε σχολείο της πόλης, όπου ξεχώρισε για το ταλέντο του. Έτσι, ήρθε τελικά η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στη μεγάλη ομάδα.
O Νάτσης αγωνίστηκε στις μικτές του νησιού μας όπου έδειχνε από την πρώτη στιγμή ότι τον περίμενε μια μεγάλη καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αφού μαζί με τον Βουκελάτο και τον Βαλεντή ξεχώριζαν αρκετά τότε σε αυτή την ομάδα.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα της Αρκαδίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης:
Oι Γιώργος Μακροστέργιος, Χάρης Νάτσης, Γεράσιμος Παπαγγελής και Γιάννης Τσιώλης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
Oι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών, εκπροσωπούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, ενώ αποτελούν το πιο δυνατό παράδειγμα του επενδυτικού πλάνου που εδώ και χρόνια αναπτύσσει η ΠΑΕ στο κομμάτι των ακαδημιών.
Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται καλή δύναμη, σκληρή δουλειά και καλή αρχή στα νέα μέλη της πρώτης ομάδας.

νατσησ