“Ατυχήματα και τραυματισμοί στο Σχολείο–Α’ βοήθειες” Από το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη εξαιρετικό Σεμινάριο στο εργαστήριο του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής σε συνεργασία με το Παιδιατρικό Τμήμα του Γ.Ν.Κ και την Δ/νση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου με θέμα “Ατυχήματα και τραυματισμοί στο σχολείο–Α’ βοήθειες” για τους μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων παρουσία και του Αντιδημάρχου σε θέματα Υγείας κ. Ε. Κεκάτου.
Ευχαριστούμε θερμά την ειδικ. Παιδίατρο και εισηγήτρια κ. Πανωραία Ηλιοπούλου για την κατά γενική ομολογία εμπεριστατωμένη και σφαιρική παρουσίαση του θέματος, καθώς και την Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής κ. Καλυψώ Δαναλάτου για την θετική ανταπόκριση του αιτήματος.
Αξίζει να τονισθεί η συμμετοχή όλων των μαθητών στην πρακτική άσκηση με επιτυχία, πράγμα που καταχειοκροτήθηκε. Θα αποτελούσε παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε την επιχειρήσεις “Μύθος” για την προμήθεια χυμών και σάντουιτς και τους Αφούς Σπαθή για τα γλυκίσματα.
Τέλος ευχαριστώ θερμά την Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού κ. Ρ. Φανού και τις δασκάλες που συνόδευαν τους μαθητές κ.κ. Μαρία Αγγελοπούλου, Αναστασία Λορίδα και Γερασιμούλα Πάτσε  για την βοήθεια και συνεργασία τους

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ
Σπύρος Σακαλής
(Μcs Διοίκησης Υπηρ. Υγείας)