Αυστραλία: Αγοράκι πέφτει σε ποτάμι και πνίγεται! Τη στιγμή εκείνη όμως έγινε κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί!… (Photos)

Μια απίστευτη ιστορία… Μια ιστορία που συγκινεί και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά μια μεγάλη αλήθεια… Διαβάστε την και θα καταλάβετε.

Ο Alexander Kenney, ένα μικρό αγόρι από το Coffs Harbour της Αυστραλίας έχει έναν τετράποδο φύλακα άγγελο!

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η οικογένεια Kenney πήγαινε επίσκεψη στο σπίτι ενός φίλου. Ξαφνικά, ο μικρός Alexander, έπεσε πάνω σε ένα φράγμα το οποίο δεν πρόσεξε. Ο 2χρονος Alexander, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό. Το σκυλί τους Leala, πήδηξε στο νερό για να τον σώσει, όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι, έτρεξε πίσω στο σπίτι γαβγίζοντας σαν τρελό στον David Kenney, τον πατέρα του μικρού αγοριού.

Ο σκύλος, οδήγησε τον David στο σημείο όπου βρισκόταν το σώμα του γιου του. Ο πατέρας προσπαθούσε για 27 λεπτά να επαναφέρει το γιο του, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ο Alexander, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου έπεσε σε κώμα.

3

Οι γιατροί είπαν ότι ακόμα και να συνέλθει, πιθανότατα θα έχει κάποιο είδος βλάβης στον εγκέφαλο. Η μαμά του μικρού, Lisa Brockbank ζούσε τις χειρότερες στιγμές της, όπως αναφέρει το medicalland.

Μετά από 48 ώρες, ως εκ θαύματος ο Alexander συνήλθε και ανέπνεε κανονικά. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ανέκαμψε τόσο γρήγορα. Οι τεχνικές που εφάρμοσε ο πατέρας του για να τον σώσει όσο περίμεναν τους γιατρούς, έπαιξαν σημαντικό ρόλο, καθώς επίσης και οι ηρωικές ενέργειες της Leala.

Ο Alexander, επέστρεψε στο σπίτι του σύντομα και η Leala ήταν πολύ χαρούμενη που θα μπορούσε να παίξει με τον καλύτερο φίλο της και πάλι!

5

Χάρη σε αυτόν τον τετράποδο ήρωα, ο David και η Lisa μπόρεσαν να κρατήσουν τον Alexander στην αγκαλιά τους και πάλι.