Αυτή είναι η εξωτική δημοσιογράφος που έκλεψε την …καρδιά του γιου του Φρανσουά Ολάντ. Tην παρουσίασε στον πατέρα του και στη μητέρα του Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Την αγαπημένη του στον πατέρα του Φρανσουα Ολάντ και στη μητέρα του Σεγκολέν Ρουαγιάλ παρουσίασε και επίσημα ο Τομά Ολάντ, γιός του γάλλου προέδρου.

Πρόκειται για την Emilie Broussouloux, αθλητικογράφο στην γαλλική τηλεόραση, η οποία εμφανίστηκε στο προεδρικό μέγαρο με ψηλοτάκουνα Louboutin και πράσινη ολόσωμη φόρμα.

1

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και παρακάθησαν στο επίσημο δείπνο που πρόσφερε ο Ολάντ στον Alpha Condé, τον πρόεδρο της Γουινέας. Στη βραδιά μάλιστα τραγούδησαν δύο διάσημοι γάλλοι τραγουδιστές, οι MHD και ο Black M ενώ σύμφωνα με το Paris Match ο Φρανσουά Ολάντ χόρεψε.

1

Η σχέση της καλονής με τον Τομά Ολάντ επισημοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής Télématin γνωρίζουν καλά το πρόσωπό της γιατί παρουσιάζει τα αθλητικά. Η καταγωγή της Εμιλί Τουρτουρού είναι από την Ινδονησία και σπούδασε αθλητικογράφος.

1

Η επισημοποίηση της σχέσης της με τον Τομά Ολάντ την έκανε διάσημη.

Ο γιός του Ολάντ, Τομά, 32 ετών, είναι δικηγόρος στο μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Παρισιού LBBa.

2

Ο Φρανσουά Ολάντ και η πρώην σύντροφός του Σεγκολέν Ρουαγιάλ έχουν τέσσερα παιδιά: τον Τομά, δικηγόρο, 32 ετών, την Κλεμάνς, 30 ετών, γιατρό, τον Ζουλιέν, 29 ετών, σκηνοθέτη και την Φλόρα Ολλάντ, 24 ετών, φοιτήτρια ψυχολογίας.

1