Αυτός θα είναι ο ΑΣΚ της νέας σεζόν που θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Το νέο ροστερ

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ανακοίνωσε την ομάδα που θα αγωνιστεί τη σεζόν 2016-2017, στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
O ΑΣΚ ανακοινώνει και την πρόσληψη του Φίλιππα Ροδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η ομάδα μας, διατήρησε όλο τον Κεφαλονίτικο «κορμό» της και παράλληλα πρόσθεσε παίκτες (Κώστας Ακτύπης, Αντώνης Λιάκος) σε θέσεις που είχε ανάγκη.
Παρακάτω δηλώσεις προπονητή και παικτών ΑΣΚ
Φίλιππας Ροδόπουλος   (Προπονητής)
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην οικογένεια του ΑΣΚ, αν και δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα απομακρυνθεί. Ένιωθα ότι είχα πάντα τον ΑΣΚ στην σκέψη και είχα συχνή επαφή με τους διοικούντες. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω στο έργο που γίνεται στον ΑΣΚ τα τελευταία χρόνια και περισσότερο στο κομμάτι της ανδρικής, προωθώντας κάποια νέα παιδιά και αξιοποιώντας τα παιδιά που υπάρχουν και προέρχονται από την Κεφαλονιά, κρατώντας το υψηλό επίπεδο δουλειάς που κληρονομούμε από τον Λεωνίδα Παπαδάτο που έκανε στην αντρική ομάδα ποιοτική δουλειά και ευελπιστούμε σε ανάλογα αποτελέσματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστήσω στον Θανάση Μουίκη που μου ξαναδίνει αυτή την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι στην Κεφαλονιά».

Νικόλας Βαλλιανάτος (Αρχηγός)
«Αυτή η προσπάθεια φέτος πιστεύω θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. O Θανάσης Μουίκης, κινήθηκε πολύ καλά και στοχευόμενα στις μεταγραφές. Έχουμε κάνει ποιοτικές μεταγραφές, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι έμεινε και ο Θόδωρος Μπαχός. O Φίλιππος Ροδόπουλος είναι γνωστός σε όλους μας και παράλληλα είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Με σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλά».
Θεόδωρος Μπάχος – Λεωνίδας Αραβαντινός – Παναγιώτης Βλασόπουλος.
Πιστός στον ΑΣΚ ο Θ. Μπαχός ανανέωσε το συμβόλαιο του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και όπως ο ίδιος δηλώνει γίνεται πια μόνιμος… δημότης Κεφαλονιάς!
O Λ. Αραβαντινός επέστρεψε από την στρατιωτική του θητεία και πάλι στην ομάδα που εμπιστεύεται και αγαπάει.
O Π. Βλασσόπουλος φοιτητής των ΤΕΙ στο νησί μας εδώ και δύο χρόνια με μεγάλη επιθυμία να ενταχθεί στον ΑΣΚ και να βοηθήσει.

Κώστας Ακτύπης (παίκτης εθνικών κατηγοριών)
(1,95μ. 1991)
«O ΑΣΚ είναι μια πάρα πολλή καλή επιλογή για μένα. Συζητήσαμε με τον κ. Θανάση Μουίκη διάφορα θέματα και χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Πρέπει να φτιαχτεί μία ομάδα με κορμό Κεφαλονίτες αθλητές, ώστε να είναι ανταγωνιστική στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Θα βασιστούμε στην σκληρή δουλειά και θα παλέψουμε με βάση αυτό. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. O στόχος μας είναι να φέρουμε τους Κεφαλονίτες κοντά στο γήπεδο, να αγαπήσουν την ομάδα και να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο δυνατοί. Η δύναμή μας είναι ο κόσμος και στόχος είναι η ομάδα να πάει όσο καλύτερα μπορεί. O Θανάσης Μουίκης και το διοικητικό συμβούλιο είναι κοντά στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Αντώνης Λιάκος
( 1.92μ. 1986)
«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι μέλος του ΑΣΚ, καθώς μου άρεσε η οργάνωση που είδα στην ομάδα και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι, όταν παίξαμε αντίπαλοι. Γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω ενώ είχα και κάποιες άλλες προτάσεις. Πιστεύω να παίξουμε καλό μπάσκετ και φυσικά να είμαστε υγιείς».

ΛΙΑΚΟΣ