Αύριο Κυριακή (14/1) 12.00 το μεγάλο τοπικό ντέρμπι κορυφής ΑΣΚ-ΝΕΟΛ

Η πρόοδος του Κεφαλονίτικου μπάσκετ είναι μεγάλη και πλέον φτάσαμε σε σημείο οι δύο ομάδες της Κεφαλονιάς, να δίνουν μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η.

Ο πρωτοπόρος της Α1 ΕΣΚΑ-Η ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο Ληξούρι αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου (12.00) τον 2ο στην βαθμολογία ΝΕΟ Ληξουρίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Ποτέ στο παρελθόν δύο ομάδες της Κεφαλονιάς, δεν διεκδικούσαν ταυτόχρονα την άνοδό τους σε Εθνική Κατηγορία.

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα, είναι μεγάλο. Μάλιστα, ο ΑΣΚ θα βάλει πούλμαν από το Αργοστόλι το οποίο θα ξεκινήσει στις 10.15 (έξω από την προβλήτα του Αργοστολίου για Ληξούρι και θα επιστρέψει με το δρομολόγιο των 14.15 από το Ληξούρι-τιμή συμμετοχής 5 ευρώ. Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε με τον έφορο Γιώργο Γιαννάτο στο τηλέφωνο 697.7075. 906), ώστε φίλαθλοί του να βρεθούν στο Ληξούρι και να υποστηρίξουν την προσπάθειά του.

Ευχή όλων των φιλάθλων του μπάσκετ, είναι το γήπεδο να γεμίσει και άπαντες να απολαύσουν έναν αγώνα γιορτή για το Κεφαλονίτικο μπάσκετ!

n Ξεκινούν οι παίδες στο Final 6 της ΕΣΚΑ-Η

Σήμερα κατά την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης (Final 6) του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, στις 14.00 στο κλειστό της Γαστούνης, η παιδική ομάδα του ΑΣΚ να αναμετρηθεί κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου.

Το εφηβικό τμήμα του ΑΣΚ, θα αγωνιστεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, κόντρα στην Προοδευτική Πατρών.

n Εκπτώσεις στους τρίτεκνους από τον ΑΣΚ

Ο ΑΣΚ θα συμμετέχει στις εκπτώσεις για τους τρίτεκνους με ειδικές τιμές για τα παιδιά τους.

Πληροφορίες στους εφόρους του Συλλόγου (Γιώργο Γιαννάτο, Γιώργο Κουράκο, Ράνια Πολλάκη).