Αύριο το άναμμα του Δέντρου

Αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο άναμμα του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), στηριζόμενη στο ανθρώπινο δυναμικό της προσπάθησε να δημιουργήσει εορταστική ατμόσφαιρα στολίζοντας την πόλη με λιγοστά μέσα, αλλά πολύ καλή διάθεση.

Η Πλατεία Βαλλιάνου έχει μεταμορφωθεί σε μικρό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με τα όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπιτάκια όπου οι μικροί µας φίλοι θα απολαύσουν παιχνίδια, παραμύθια, κατασκευές, δώρα και γλυκές λιχουδιές.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα συνοδευτεί από ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις.

  • Η Παιδική Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με τον μαέστρο της Άγγελο Μουρελάτο, ερμηνεύει γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  • Οι μαθητές του τμήματος Μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου θα μας παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες.
  • Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, θα σκορπίσει ήχους εορταστικούς και η πόλη γίνεται γιορτινή!
  • Ακολουθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο …με το γνωστό συγκρότημα Walkman the band. Pop, Rock, Disco, Reggae, Latin, Rock n roll ένα non-stop-mix με Ελληνικές και ξένες διασκευές κυρίως της δεκαετίας του 90.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ!

Επίσης θα δοθούν τα βραβεία των περσινών νικητών του διαγωνισμού «ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΖΟΥΜΕ»

Καλές Γιορτές σε όλους!!!

Σας περιμένουμε στην πλατεία Βαλλιάνου!!!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και Ε.Σ.

Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νέας Γενιάς

Αγγελος Δ. Κωνσταντάκης