Αύριο Kυριακή (12/11) οι εκλογές για την Κεντροαριστερά

Οι εκλογές για την Κεντροαριστερά θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον 1o.

Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών έως και τον Νοέμβριο 2017.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της Επικράτειας με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Το ελάχιστο αντίτιμο που καταβάλλεται είναι 3 ευρώ.

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ανακοινώθηκαν χθες τα εξής:

Όλοι μαζί, οι προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, προτάσσουμε τα πολλά και τα μεγάλα που μας ενώνουν, παραμερίζοντας τα λίγα και τα μικρά που μας χωρίζουν.

Αποδεχόμαστε την ευθύνη που μας χρεώνει η εποχή, έχοντας συνείδηση της ιστορικής μας πορείας, της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού και του αξιακού φορτίου που σηματοδοτούν τη μεγάλη κεντροαριστερά.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στέλνουμε με την ψήφο μας, το ηχηρό μήνυμα, πως η ελπίδα για έναν ισχυρό μεταρρυθμιστικό πολιτικό φορέα, με ραχοκοκκαλιά τα πλατιά λαϊκά στρώματα και τη μικρομεσαία τάξη,γίνεται πραγματικότητα με την εκλογή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ θα στηθούν πέντε κάλπες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

  • Αργοστόλι ισόγειο παλαιού Δημαρχείου
  • Ληξούρι ισόγειο Δημαρχείου (πρώην αγροτική τράπεζα)
  • Σάμη, ισόγειο Κοινοτικού Καταστήματος
  • Σκάλα, ισογείου Κοινοτικού Καταστήματος
  • Ιθάκη, ΚΑΠΗ Δήμου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη).

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Οι ψηφοφόροι μπορούν επίσης να προεγγραφούνμέσω της φόρμας: www.dpekloges.gr/ προεγγραφή/

(Ν.Ε.ΔΗ.ΣΥ. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ)