Α Π Ε Ι Θ Α Ρ Χ Ο Ι… ερωτιάρηδες, ετών… ογδοήκοντα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΝΑΛΥΕΙ ο καλός επιστήμων, ο ειδικός λοιμωξιολόγος, επί ημίωρον, το δράμα της αδιαμφισβήτητα υπερβολικής μεταδοτικότητος τούτου του θανατηφόρου ιού, και «τραβά τα μαλλιά του», με την επιμόνως επιδεικνυόμενην ανευθυνότητα, από μέρους πλείστων όσων συμπατριωτών μας, ειδικά ηλικιωμένων, αρνούμενων να συμμορφωθούν, με τις ορθότατες υποδείξεις-προτροπές των Ιατρών μας, και …καταλήγει: «ΝΑ ΜΗΝ πανικοβαλλόμαστε… να μη …φοβόμαστε…»

➔ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ!

➔ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ!

➔ΑΝ ΜΑΣ έχει μείνει «κουκούτσι μυαλό», ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ότι έχουμε απόλυτη την ευθύνην έναντι των άλλων!

➔ΚΑΙ ΝΑ …τσακιστούμε να παραμείνουμε στις… καλύβες μας, όσοι από εμάς δεν έχουμε ανάγκη να …σουλατσάρουμε έξω, αφού δεν εργαζόμεθα!

➔ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΝΑ παραμείνουμε στα καναπεδάκια μας, με ένα χαμομηλάκι στο χέρι, και να μην…το «παίζουμε» νεαροί… ερωτιδείς και … άτρωτοι, όπως μερικοί… παραπαίοντες που είδα το πρωί στα Νέα, και δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά ούτε και στα αυτιά μου, για τις ηλίθιες απαντήσεις πολλών εξ’ αυτών! ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ, και θα έπρεπε να τιμωρούμεθα με παραδειγματικά… άγριο …μαστίγωμα του γεροντικού, αλλά εξόχως… απείθαρχου σαρκίου μας!

➔ΣΤΙΣ …ΚΑΛΥΒΕΣ ΜΑΣ λοιπόν! ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

➔ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!!!