Βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία από την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου

  • Νίκος Ανουσάκης

Η απώλεια του Μήτσου Αντωνάτου πλήγμα για την Κεφαλονιά του ήθους και της αξιοπρέπειας.

Μεγάλη λύπη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η απώλεια του αγνού ιδεολόγου, βαθιά ανθρωπιστή και έντιμου επαγγελματία λογιστή Μήτσου Αντωνάτου. Είχα την τύχη να με τιμήσει με την προσωπική του φιλία κι έχω άμεση, προσωπική γνώση για την τεράστια αγάπη του στον συνάνθρωπο, την ανιδιοτέλειά του, την ακλόνητη πίστη του στις ιδέες τις οποίες ουδέποτε διαπραγματεύτηκε ή εξαργύρωσε. Παράλληλα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μήτσος Αντωνάτος ήταν ένας άνθρωπος που δεν λύγισε ποτέ και πάλεψε με γενναιότητα και λεβεντιά τα απροσδόκητα κι άδικα “χτυπήματα της ζωής” αφού τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν του αφαίρεσαν ποτέ το χαμόγελό του, τον δυναμισμό του και την κοινωνική του δράση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Νίκος Ανουσάκης

  • Eπιμελητήριο

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΝΤΩΝΑΤΟ

Σύντροφε Μήτσο,

Μας θλίβει ο χαμός σου. Όμως δεν ξεχνιέσαι.

Παρέα με τον Μίμη τον Ποδηματά και τον Βαγγέλη τον Νιοχωρίτη πολλά ακόμη θα έχετε να πείτε.

Αντίο, Μήτσο. Να πας στο καλό κι ας πάν’ στην ευχή τα παλιά.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας Αμαλία.

Πέτρος Πετράτος

  • Κεφαλληνιακός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αμαλία, στα παιδιά του Διονύση και Βύρωνα προπονητή του Ομίλου και στα εγγόνια του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ελένη Ανδρεόλα

Ο Γραμματέας

Χαράλαμπος Μπόβολος

  • Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου. Ο Δημήτρης Αντωνάτος υπήρξε επί σειρά ετών ως λογιστής του, πολύτιμος συνεργάτης του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφ/νίας και Ιθάκης. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τοπική μας κοινωνία, λόγω της ακλόνητης πίστης του σε ιδέες που ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, της ανιδιοτελούς προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο, της έντονης κοινωνικής και πολιτικής του δράσης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αμαλία που στάθηκε άξιος συμπαραστάτης του μέχρι και το τέλος της ζωής του, στα παιδιά του και στους υπόλοιπους οικείους του.

Ο πρόεδρος

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ

Ο Γ. Γραμματέας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ