Βαρκαρόλα από τη Χορωδία

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που ο κόλπος του Αργοστολιού και μέχρι το Ληξούρι γέμιζε από τα τραγούδια, τις βαρκαρόλες, τις καντάδες, τις νυχτωδίες και τις αριέτες, αλλά και τα γέλια και τα πειράγματα , της χορωδίας  και των φίλων μας τα καλοκαιρινά βράδια εκείνης της εποχής, και μας έλειψαν…

Επίσης αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκαμε  σκάφος έτσι όπως το θέλαμε για να μπορούμε να χωρέσουμε, αλλά και να τραγουδήσουμε όμορφα και να ακουστούμε όμορφα.

Τώρα που βρέθηκε το σκάφος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , που μάλιστα μας προσφέρεται γι’ αυτή την βραδιά, αποφασίσαμε να σαλπάρουμε την Δευτέρα 20 Αυγούστου , κατά τις 9:30 το βράδυ , για μια μουσική βόλτα στο λιμάνι τ’ Αργοστολιού, από το Λιμεναρχείο ως την Γέφυρα, δίπλα από την ακτή , σιγά-σιγά, τραγουδώντας τα τραγούδια του τόπου μας και όχι μόνο.

Επειδή δεν χωράνε όλοι όσοι θα θέλανε να είναι μαζί μας μέσα στο σκάφος , προβλέψαμε και θα ακουγόμαστε από την παραλία, έτσι μαζί με την θαλασσινή αύρα, για όσους θέλουν να περπατήσουν παράλληλα με μας, αλλά και για όσους απολαμβάνουν την βραδιά από  τα κέντρα της παραλίας .

Και μην μας κατηγορήσει κανείς ότι τραγουδάμε για την έξοδο από τα μνημόνια αυτή την ημερομηνία …Είναι απλά μια σύμπτωση!! Εμείς τραγουδάμε πάντα , σε καλές , αλλά και σε δύσκολες μέρες , γιατί το τραγούδι είναι βάλσαμο στις ψυχές μας, το αγαπάμε, είναι κομμάτι της ζωής μας , της καθημερινότητάς μας . Ελάτε μαζί μας λοιπόν σε αυτό το θαλασσινό περίπατο την Δευτέρα 20/8 στις 9μμ. στην παραλία τ’ Αργοστολιού 

Και μήν ξεχνάτε ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9 μμ. θα γίνει στο θέατρο ‘ΓΕΡΆΣΙΜΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ’  στο Μπαστούνι Αργοστολίου η αναβληθείσα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής, εκδήλωσή μας, και μάλιστα θα έχει και σκοπό να μαζευτεί ένα ποσό για πολιτιστικούς σκοπούς στην Ανατολική Αττική .

Το ΔΣ.