Βασίλης Ρουχωτάς: Ανεδύθη η Σάμη και κατεδύθη η Αφροδίτη!

«Ανεδύθη η Σάμη και κατεδύθη η Αφροδίτη». Με αυτό τον τίτλο ανέρτησε το άρθρο του στο Facebook κατά της βουλευτού Αφροδίτης Θεοπεφτάτπυ ο τ. δήμαρχος Βασίλης Ρουχωτάς.

Το άρθρο αναφέρει:

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

Αίφνης στην Κεφαλλονια ανεστράφη η Μυθολογία .

Ανεδύθη η Σάμη και κατεδύθη η Αφροδίτη.

Ένας από τους ωραιότερους μύθους της Ελληνικής Θεογονίας είναι η ανάδυση της Αφροδίτης μέσα από τους αφρούς της θάλασσας κοντά στην Πάφο της αγαπημένης Κύπρου.

Μύθος όμως γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη.

Η Αφροδίτη καταδύθηκε και η Σάμη αναδύθηκε από τα γαλανά νερά του Ιονίου και κόλλησε στην Κεφαλλονια!!!

Προ εβδομάδος περίπου χωρίς σεισμούς και παρατράγουδα.

Αλώστε τα παραμύθια «επ εσχατοις» είναι πραγματικότητα.

Όποιος το αμφισβητεί δεν έχει πάρα να προστρέξει στις δηλώσεις τις Αφροδίτης (μη ρωτάτε ποια Αφροδίτη μια είναι η Αφροδίτη) η οποία ξαφνικά ανακάλυψε την Σάμη και μας δήλωσε ότι μόνο εκεί μπορεί να στηριχθεί ένας νέος Δήμος.

Είδε την Σάμη, την Δρογκρατη, την Μελισσανη, τα τείχη, τα λεφτά που τρέχουν όπως τα νερά στον Καραβόμυλο και είπε ότι είπε.

Σάματις πληρώνει για όσα λέει.

Εμείς πληρώνουμε με όσα δεν λέει, και κυρίως με όσα ψηφίζει, ρίχνοντας στην ψηφοδόχο του προέδρου της βουλής το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ γραμμένο σε κομματάκια του σχισμένου μνημονίου, βρεμένου από τα κλάματα της Περιστέρας, που με ευλάβεια κρατεί ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομαδας.

Οσο για τους Κολομπαίους πολύ τους πέφτει πού είναι κοινότητα .

Τόπε άλλωστε στην συνέντευξη της η Αφροδίτη.

Θεϊκή Συνέντευξη!!!!!!

Την προχθεσινή συνέντευξη βέβαια που έδωσε η Αφροδίτη στα Κεφαλλονίτικα Νέα.

Γιατί μέχρι πρότινος και αυτή τάιζε σανό τους Κολομπαίους και Τσου έταζε Δήμους.

Γι αυτό θα τσου κλείσει ο Υπουργός της Παιδείας που ένα μήνα τώρα δεν γουστάρει να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς και κειο το μπουκουνι το ΤΕΙ που έχουνε και θα τσου τελειώσουνε τα λούσα.

Η πρόταση μάλιστα της Θεάς Αφροδίτης θάναι η έδρα της κοινότητας να είναι στους Βαρδιάνους για να ικανοποίηση και κάθε νέο συμμαχακη που το προτείνει.

Το κακό με την τροποποίηση της Θεογονίας, όπως την προτείνει η Αφροδίτη (η Θεά βεβαίως), είναι τα εγκεφαλικά σε κάτι συριζαίους στην Κολομπία που είναι και φίλτατοι στην κοινωνία και που δε φταίνε σε τίποτα και που πιστεύουνε και αυτοι στην παλια έκδοση της Θεογονίας.

Κυριακή κοντή γιορτή (για πολλούς)

Ληξούρι, 29 Ιανουαρίου 2018

Ο Θεματοφύλακας της Θεογονίας

Και για την Αντιγραφή

Βασίλης Ρουχωτάς

Η φωτογραφία του Βασ. Ρουχωτά που συνοδεύει το άρθρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook