Βασιλειάδης για την «Αγιά Σοφιά»: Η ΑΕΚ έχει τηρήσει τον νόμο, το θέμα πρέπει να τελειώσει

Ο δήμαρχος Ιθάκης κ. Δ. Στανίτσας

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση όσον αφορά στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» έχει εγκριθεί από όλα τα αρμόδια όργανα θα πρέπει το ζήτημα να τελειώνει.

«Αυτό το θέμα με το γήπεδο της ΑΕΚ με ταλανίζει και… οικογενειακά. Είναι μια μουρμούρα που ακούω συνέχεια από τους ΑΕΚτζήδες συγγενείς! Σαφέστατα πρέπει να τελειώσει. Η ΑΕΚ έχει ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και νομίζω ότι είμαστε στο τελικό στάδιο», ανέφερε αρχικά.

Όταν ερωτήθηκε, δε, για τη στάση του δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου, εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι εφόσον τηρείται το αίτημά του για νομιμότητα, θα πρέπει να δείξει πνεύμα συνεργασίας:

«Ο εκάστοτε δήμαρχος εκφράζει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Ο κ. Βασιλόπουλος ήθελε να τηρηθούν τα πλαίσια του νόμου, νομίζω ότι τηρούνται, οπότε καλό θα είναι να τελειώσει αυτή η ιστορία. Χωρίς να έχω δει τον φάκελο, απ’ αυτά που ξέρω το γήπεδο είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου και γι’ αυτό πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα».