ΒΙΒΛΙΑ, …ΤΡΙΧΕΣ, ΚΑΙ… ΟΝΥΧΕΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ζήσαμε την αγωνία, την ανυπομονησία, την μεγάλη προσμονή, την απέραντη προσδοκία, την πολύπλευρη προτροπή, και τελικά την λίαν… παρήγορη απόφαση, να ανοίξουν πριν από κάθε άλλον Χώρον, οι χώροι φροντίδος της εξωτερικής εμφάνισης του… σαρκίου μας! Περισσότερον των… ονύχων, και …των τριχών μας! Και καλώς επράξαμε!

➔ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ εφ’ όσον γνωρίζουμε, εφ’ όσον δεν λησμονούμε, και κατά νουν έχουμε, ότι μάλλον ανώφελον θα καταδειχθεί, παρερχομένου του πανδαμάτορος χρόνου, αν έστω η σάρκα μας διατηρείται πλήρης… δροσιάς, ενώ το Πνεύμα μας θα έχει …σβήσει, θα έχει …ξηρανθεί, θα έχει… αλλοιωθεί, θα έχει διαλυθεί!

➔ ΕΠΕΙΔΗ, το Πνεύμα …πήζει… κολλάει, και μοιραία, χωρίς -φυσικότατα- να το …αντιλαμβανόμεθα, φθείρεται καταδικαστικά και εν κατακλείδι αχρηστεύεται, όταν, 24 ώρες το 24ωρον, μόνο φορτώνεται από τα συνήθη, τα γνωστότατα σε όλους μας αρνητικότατα «φορτία» της απογοητευτικής, της τόσον εξαντλητικής, ειδικά της σύγχρονης και….. Ελληνικότατης, πολύ δε περισσότερον αυτής των τελευταίων μηνών, πλήρους ΜΟΝΟ καταστροφικών προσδοκιών, καθημερινότητός μας!

➔ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ υπάρχουν και ευδοκιμούν … εκατό (100) Οίκοι περιποίησης τριχών και ονύχων, για κάθε…  ένα (1) πολύ μικρό βιβλιοπωλείο, το οποίον πωλεί… ό,τι άλλο εκτός… από βιβλία, τα σχετικά Νέα, γι’ αυτήν την Κοινωνία, κάθε άλλο από… Παρήγορα είναι! ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ!!!!

➔ ΓΙΑ να μη…ξεχνιόμαστε!!!